Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LA BAMBONERA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1776
ATLETICO MINEIRO FC Lebrija F.C.
SEATTLE 3MD Tactiek neutral
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten very good
average Passen good
formidable Verdedigen good


11e minuut.
Hilbert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palau met een snelle inworp. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală schiet op doel. Grugiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Heijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Heijnen passt de bal met de wreef. Cosmin is nu in balbezit. Cosmin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Samarone is nu in balbezit. Paal!

25e minuut.
Cosmin geeft een hoge lob. Heijnen met een sublieme pass. Ciapała rent richting de bal. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Heijnen met een snelle inworp. Dicá speelt de bal door. Petru probeert naar een medespeler te passen. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin haalt uit met een fantastische trap. Otero bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palau met de inworp. Lietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada onderschept slim de pass. Lozada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Lebrija F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 56%, Lebrija F.C. 44%.
ATLETICO MINEIRO FC - Lebrija F.C. 0:1

57e minuut.
Lietti is nu in balbezit. Lietti geeft de bal voor. Hilbert is nu in balbezit. Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Heijnen kopt de bal weg. Klungelig pakt Geirsson de bal. Sueskun is nu in balbezit. Sueskun draait met de bal, schiet en ... Grugiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATLETICO MINEIRO FC - Lebrija F.C. 1:1

66e minuut.
Hilbert speelt de bal door. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hilbert krijgt een gele kaart. Bocăneală is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almanga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giaimo kan de bal niet met de borst controleren. Sueskun is nu in balbezit. Sueskun draait met de bal, schiet en ... Grugiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Inworp. Cosmin met de inworp. Lozada rent richting de bal. Lozada draait met de bal, schiet en ... Otero bokst de bal weg.

82e minuut.
Heijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heijnen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cosmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Samarone de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Urbanczyk is nu in balbezit. Lozada onderschept slim de pass. Ciapała rent richting de bal. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 54%, Lebrija F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETICO MINEIRO FC - Lebrija F.C. 1:1