Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3689
Recolta T. Vladimirescu Kenobi
Creanta Tactiek T4 rev. 1
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu speelt de bal door. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Milin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 0:1

14e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Stelea passt de bal in één keer door. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama schiet op doel. Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Spârlea passt de bal met de wreef. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal in één keer door. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 1:1

24e minuut.
Mălăiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raiciu is nu in balbezit. Raiciu passt de bal in één keer door. Tłusty rent richting de bal. Tłusty haalt uit met een fantastische trap. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Paraschiv is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Dalea rent richting de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Novarese rent richting de bal. Novarese geeft de bal voor. Daar is Ilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesheim onderschept slim de pass. Nesheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Novarese met een sublieme pass. Trung speelt de bal door. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mihu geeft de bal voor. Stelea rent richting de bal. Mirqasimov speelt de bal door. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 46%, Kenobi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 1:1

48e minuut.
Tłusty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nesheim de bal. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nesheim schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg.

51e minuut.
Spârlea is nu in balbezit. Spârlea passt de bal met de wreef. Mălăiescu onderschept slim de pass. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 2:1

54e minuut.
Spârlea rent richting de bal. Spârlea passt de bal in één keer door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Andries geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Spârlea speelt de bal door. Daar is Tłusty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty passt de bal in één keer door. Nesheim rent richting de bal. Nesheim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 3:1

57e minuut.
Tłusty geeft de bal voor. Daar is Nesheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypiorek rent richting de bal. Nesheim onderschept slim de pass. Nesheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 4:1

61e minuut.
Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek passt de bal zonder na te denken. Kámen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Milin bokst de bal weg. Paal!

66e minuut.
Daar is Andries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek passt de bal met de wreef. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama schiet op doel. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 4:2

68e minuut.
Stelea is nu in balbezit. Kámen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stelea raakt geblesseerd tijdens het duel. Stelea neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 4:3

71e minuut.
Dalea geeft een hoge lob. Kámen is nu in balbezit. Stelea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stelea krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Novarese speelt de bal door. Spârlea geeft de bal voor. Mihu is nu in balbezit. Nesheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nesheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 36%, Kenobi 64%.
Recolta T. Vladimirescu - Kenobi 4:3