Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: avantul cordareni Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2223
avantul cordareni Kenobi
UCL Tactiek T4 rev. 1
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
38.3 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Huszti speelt de bal door. Tüzünkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Raiciu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Raiciu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

2e minuut.
Rus rent richting de bal. Ciurea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rus raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalea met een snel genomen vrije trap. Rus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Rus is nu in balbezit. Šimac is nu in balbezit. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus schiet op doel. Caragiale bokst de bal weg. Zancu rent richting de bal. Stelea onderschept slim de pass. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - Kenobi 0:1

23e minuut.
Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek geeft een lange en hoge pass. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dalea is nu in balbezit. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan passt de bal in één keer door. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Caragiale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dicu geeft een hoge lob. Inworp. Dalea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek geeft een hoge lob. Caragiale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - Kenobi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 42%, Kenobi 58%.
avantul cordareni - Kenobi 0:2

46e minuut.
Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft een lange en hoge pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus haalt uit met een fantastische trap. Caragiale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Mihu onderschept slim de pass. Mihu geeft een hoge lob. Zancu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rus de bal onder controle te krijgen. Rus draait met de bal, schiet en ... Caragiale bokst de bal weg. Stelea heeft problemen om de bal te vangen. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - Kenobi 0:3

60e minuut.
Klungelig pakt Šimac de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalea. Šimac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šimac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dicu rent richting de bal. Dicu geeft een lange en hoge pass. Stăvaru probeert de bal aan de voet te houden. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ... Caragiale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Stelea kopt de bal weg. Klungelig pakt Stăvaru de bal. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Caragiale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - Kenobi 0:4

73e minuut.
Mălăiescu geeft een hoge lob. Dalea kopt de bal weg. Daar is Dicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dalea is nu in balbezit. Dalea met een sublieme pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ilca onderschept slim de pass. Ilca geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - Kenobi 0:5

81e minuut.
Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stelea de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Caragiale bokst de bal weg. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Subbarayan met een sublieme pass. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek geeft een hoge lob. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel. Caragiale bokst de bal weg. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - Kenobi 0:6

89e minuut.
Dicu is nu in balbezit. Dicu geeft een lange en hoge pass. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 51%, Kenobi 49%.
avantul cordareni - Kenobi 0:6