Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 19 Maggio 1991
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5269
C.F.76 Dinomo La Spezia
5-4-1 Tactiek Standard
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.4 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfield met een sublieme pass. Idlane is nu in balbezit. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:1

3e minuut.
Gottardini rent richting de bal. Majkowski probeert naar een medespeler te passen. Michniak is nu in balbezit. Michniak geeft een hoge lob. Üppis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Romaszkiewicz rent richting de bal. Romaszkiewicz passt de bal in één keer door. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski geeft een hoge lob. Bakker krijgt zijn hoofd ertegen. Carrascal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üppis krijgt zijn hoofd ertegen. Carrascal bokst de bal weg.

14e minuut.
Ciora onderschept slim de pass. Majkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Majkowski passt de bal met de wreef. Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakker draait met de bal, schiet en ... Carrascal bokst de bal weg. Idlane met een sublieme pass. Kudrawiec probeert naar een medespeler te passen. Üppis is nu in balbezit. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Carrascal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buijs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idlane is nu in balbezit. Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. Carrascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bakker rent richting de bal. Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:2

27e minuut.
Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniak geeft de bal voor. Ciora controleert de bal met de borst. Bakker is nu in balbezit. Bakker draait met de bal, schiet en ... Carrascal bokst de bal weg.

33e minuut.
Bociek geeft de bal voor. Idlane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Üppis rent richting de bal. Üppis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gottardini onderschept slim de pass. Gottardini speelt de bal door. Konopiński rent richting de bal. Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. Bakker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:3

40e minuut.
Romaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Üppis de bal. Üppis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Bulek komt het veld opgelopen. Nagypál komt het veld opgelopen. Esqueda komt het veld opgelopen. Ebert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.76 67%, Dinomo La Spezia 33%.
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:3

54e minuut.
Romaszkiewicz speelt de bal door. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora passt de bal met de wreef. Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Majkowski met een sublieme pass. Üppis rent richting de bal. Majkowski rent richting de bal. Majkowski passt de bal in één keer door. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Baran met een sublieme pass. Konopiński rent richting de bal. Bakker onderschept slim de pass. Bakker schiet op doel. Carrascal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:4

63e minuut.
Michniak verovert de bal door een tackle van achteren. Michniak heeft problemen om de bal te vangen. Michniak passt de bal in één keer door. Bakker rent richting de bal. Bakker draait met de bal, schiet en ... Carrascal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buijs is nu in balbezit. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bulek ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bulek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Üppis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üppis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ciora probeert naar een medespeler te passen. Ebert controleert de bal met de borst. Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakker rent richting de bal. Bakker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Romaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszkiewicz passt de bal met de wreef. Michniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakker de bal. Bakker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Konopiński heeft problemen om de bal te vangen. Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniak geeft de bal voor. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nagypál kopt de bal weg. Ebert controleert de bal met de borst. Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniak geeft een lange en hoge pass. Üppis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:5

80e minuut.
Bociek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski is nu in balbezit. Majkowski probeert naar een medespeler te passen. Romaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ciora geeft een hoge lob. Bociek is nu in balbezit. Bociek geeft een hoge lob. Üppis rent richting de bal. Üppis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Buijs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esqueda rent richting de bal. Bakker onderschept slim de pass. Bakker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Üppis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üppis draait met de bal, schiet en ... Carrascal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Toper verovert de bal door een tackle van achteren. Toper speelt de bal door. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Üppis de bal. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Carrascal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:6

88e minuut.
Nagypál is nu in balbezit. Toper verovert de bal door een tackle van achteren. Toper probeert naar een medespeler te passen. Michniak rent richting de bal. Michniak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.76 71%, Dinomo La Spezia 29%.
C.F.76 - Dinomo La Spezia 0:6