Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CFC Celiny Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8679
CFC Celiny GallardoTeam
Nowa Tactiek 433new
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Trešl onderschept slim de pass. Trešl passt de bal met de wreef. Teśmian rent richting de bal. Teśmian heeft problemen om de bal te vangen. Teśmian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Laville de bal. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC Celiny - GallardoTeam 1:0

5e minuut.
Mukku probeert naar een medespeler te passen. Terzakis is nu in balbezit. Terzakis probeert naar een medespeler te passen. Farison is nu in balbezit. Farison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trešl verovert de bal door een tackle van achteren. Trešl geeft een hoge lob. Daar is Mukku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teśmian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Garcia probeert naar een medespeler te passen. Košťařík is nu in balbezit. Košťařík met een sublieme pass. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teśmian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Košťařík probeert naar een medespeler te passen. Teśmian is nu in balbezit. Teśmian speelt de bal door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC Celiny - GallardoTeam 2:0

34e minuut.
Trešl probeert naar een medespeler te passen. Košťařík rent richting de bal. Košťařík geeft de bal voor. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teśmian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teśmian schiet op doel. Sabancı speelt de bal door. Nadolny kopt de bal weg. Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nadolny kopt de bal weg. Beldeanu probeert de bal aan de voet te houden. Laville rent richting de bal. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC Celiny 48%, GallardoTeam 52%.
CFC Celiny - GallardoTeam 2:0

46e minuut.
Semperena komt het veld opgelopen. Braconnie komt het veld opgelopen. García López komt het veld opgelopen. Earle komt het veld opgelopen. Gaia komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Teśmian verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu rent richting de bal. Teśmian is nu in balbezit. Teśmian schiet op doel. Sabancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC Celiny - GallardoTeam 3:0

58e minuut.
Košťařík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trešl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trešl speelt de bal door. Teśmian is nu in balbezit. Teśmian draait met de bal, schiet en ... Sabancı bokst de bal weg. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trešl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolny rent richting de bal. Nadolny passt de bal met de wreef. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor García López. Goede buitenspelval van de verdediging. Styszko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Earle de bal. Teśmian is nu in balbezit. Teśmian haalt uit met een fantastische trap. Sabancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Earle de bal. Teśmian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teśmian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC Celiny - GallardoTeam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC Celiny 40%, GallardoTeam 60%.
CFC Celiny - GallardoTeam 4:0