Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Řidiči doktora Řeky 1.FC Planet Express
343 Tactiek Classic 442
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard passt de bal met de wreef. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu draait met de bal, schiet en ... Guyt probeert de bal aan de voet te houden. Hricek bokst de bal weg. Hricek probeert naar een medespeler te passen. van der Vleuten kopt de bal weg. Daar is Dokládal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelczyk rent richting de bal. Strzelczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - 1.FC Planet Express 1:0

12e minuut.
van der Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidra onderschept slim de pass. Pergl rent richting de bal. Fidra is nu in balbezit. Fidra draait met de bal, schiet en ... Savaşan bokst de bal weg.

18e minuut.
Caprara geeft een hoge lob. Svěrkoš kopt de bal weg. Tarazona is nu in balbezit. Hoření verovert de bal door een tackle van achteren. Hoření geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tarazona passt de bal in één keer door. Howard geeft een hoge lob. Daar is Dokládal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - 1.FC Planet Express 2:0

33e minuut.
Pergl heeft problemen om de bal te vangen. Pergl passt de bal met de wreef. Dokládal rent richting de bal. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt haalt uit met een fantastische trap. Hricek bokst de bal weg.

36e minuut.
Strakatý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bordemir met een snelle inworp. Strzelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Strzelczyk geeft een lange en hoge pass. Hricek bokst de bal weg. Hricek probeert naar een medespeler te passen. Fidra kopt de bal weg. Kúbek rent richting de bal. Pergl rent richting de bal. Pergl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 49%, 1.FC Planet Express 51%.
Řidiči doktora Řeky - 1.FC Planet Express 2:0

46e minuut.
Provázek komt het veld opgelopen. Dobrotă komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Provázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk is nu in balbezit. Provázek is nu in balbezit. Provázek geeft een hoge lob. Strzelczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guyt rent richting de bal. Guyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - 1.FC Planet Express 3:0

53e minuut.
Jerašiūnas onderschept slim de pass. Inworp. Puchmeltr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kúbek is nu in balbezit. Kúbek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Provázek probeert naar een medespeler te passen. Strzelczyk rent richting de bal. Strzelczyk geeft de bal voor. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt draait met de bal, schiet en ... Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Savaşan trapt de bal weg. Puchmeltr kopt de bal weg. van der Vleuten probeert de bal aan de voet te houden. Pergl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergl schiet op doel. Savaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hoření zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stromovous is nu in balbezit. Stromovous speelt de bal door. Pergl rent richting de bal. Pergl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hoření passt de bal met de wreef. Caprara bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprara geeft een hoge lob. Guyt rent richting de bal. Guyt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Strzelczyk met een sublieme pass. Tarazona heeft problemen om de bal te vangen. Tarazona speelt de bal door. Guyt heeft problemen om de bal te vangen. Guyt draait met de bal, schiet en ... Hricek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tarazona geeft een hoge lob. Stromovous probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strzelczyk probeert naar een medespeler te passen. Guyt is nu in balbezit. Guyt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Puchmeltr geeft een hoge lob. Caprara met een sublieme pass. Guyt rent richting de bal. Guyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stromovous probeert naar een medespeler te passen. Fidra is nu in balbezit. van der Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidra verovert de bal door een tackle van achteren. Fidra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kúbek verovert de bal door een tackle van achteren. Kúbek speelt de bal door. Pergl rent richting de bal. Pergl haalt uit met een fantastische trap. Savaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Řidiči doktora Řeky - 1.FC Planet Express 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Řidiči doktora Řeky 57%, 1.FC Planet Express 43%.
Řidiči doktora Řeky - 1.FC Planet Express 3:1