Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KLABZUBOVA ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3965
KLABZUBOVA 11 Białe Zagłębie
433 útok Tactiek stand
51% Balbezit 49%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 30.9
formidable Schieten weak
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimoğlu geeft een hoge lob. Merényi kopt de bal weg. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski schiet op doel. Mani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Ruz rent richting de bal. Merényi is nu in balbezit. Merényi schiet op doel. Mani bokst de bal weg. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 1:0

19e minuut.
Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski geeft de bal voor. Zalewski heeft problemen om de bal te vangen. Todorinski rent richting de bal. Todorinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 2:0

24e minuut.
Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 3:0

25e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Chęcielewski de bal. Chęcielewski passt de bal in één keer door. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 4:0

27e minuut.
Mani met een harde bal richting middenveld. Škarpona kopt de bal weg. Hogan speelt de bal door. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Mani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 5:0

30e minuut.
Ruz kopt de bal weg. Daar is Šutalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merényi speelt de bal door. Todorinski rent richting de bal. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hogan kopt de bal weg. Škarpona probeert naar een medespeler te passen. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz geeft een lange en hoge pass. Merényi controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 6:0

38e minuut.
Rydel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Škarpona kopt de bal weg. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 7:0

43e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski met een sublieme pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz schiet op doel. Mani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 8:0

45e minuut.
Zalewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hogan met een snelle inworp. Škarpona rent richting de bal. Škarpona geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 19%, Białe Zagłębie 81%.
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 8:0

46e minuut.
Chęcielewski kopt de bal weg. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz passt de bal met de wreef. Daar is Merényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 9:0

49e minuut.
Borsotti speelt de bal door. Šutalo probeert de bal aan de voet te houden. Chęcielewski met een sublieme pass. Daar is Todorinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorinski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Hogan geeft de bal voor. Todorinski kopt de bal weg. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... Mani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Todorinski geeft de bal voor. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel. Mani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 10:0

52e minuut.
Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz is nu in balbezit. Ruz onderschept slim de pass. Ruz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 11:0

58e minuut.
Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski geeft een hoge lob. Rydel onderschept slim de pass. Todorinski rent richting de bal. Todorinski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Škarpona geeft een hoge lob. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz rent richting de bal. Merényi rent richting de bal. Merényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 12:0

67e minuut.
Chęcielewski geeft de bal voor. Todorinski probeert de bal met de borst te controleren. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi onderschept slim de pass. Merényi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Merényi is nu in balbezit. Merényi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 13:0

73e minuut.
Inworp. Chęcielewski met een snelle inworp. Škarpona is nu in balbezit. Škarpona geeft de bal voor. Todorinski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 14:0

74e minuut.
Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borsotti. Merényi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Škarpona met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ruz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merényi is nu in balbezit. Merényi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Todorinski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zalewski de bal. Merényi rent richting de bal. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 15:0

77e minuut.
Ruz geeft een hoge lob. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogan rent richting de bal. Hogan geeft een hoge lob. Ruz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 16:0

82e minuut.
Wodzyński speelt de bal door. Halmi rent richting de bal. Furman maakt een afschuwelijke overtreding. Furman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Halmi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Halmi kan niet meer verder spelen. Ejtminowicz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Čuba rent richting de bal. Merényi verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi passt de bal met de wreef. Todorinski rent richting de bal. Todorinski haalt uit met een fantastische trap. Mani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 19%, Białe Zagłębie 81%.
KLABZUBOVA 11 - Białe Zagłębie 16:0