Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Bekanismo Bekans Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2566
Bekanismo Bekans Z Moon
Bekan1 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 33.6
excellent Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen weak


4e minuut.
Radanović met de inworp. Vujanović speelt de bal door. Kolašinac rent richting de bal. Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Krivokuća krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vujanović rent richting de bal. Kasalica rent richting de bal. Radanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radanović krijgt een gele kaart. Kasalica raakt geblesseerd tijdens het duel. Giugia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Girasia probeert de bal met de borst te controleren. Girasia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pažarauskas onderschept slim de pass. Kolašinac is nu in balbezit. Pažarauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Pažarauskas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ćorović de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sabov rent richting de bal. Sabov geeft een hoge lob. Daar is Ljubinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Šekularac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Giugia controleert de bal met de borst. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 1:0

17e minuut.
Radman geeft de bal voor. Kovinjalo kopt de bal weg. Ćorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Caloghiru geeft de bal voor. Radman kopt de bal weg. Radanović is nu in balbezit. Girasia verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Šekularac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 2:0

21e minuut.
Kasalica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal in één keer door. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Šekularac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Drinčić kopt de bal weg. Sabov onderschept slim de pass. Pažarauskas probeert naar een medespeler te passen. Girasia rent richting de bal. Girasia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Castellón passt de bal met de wreef. Girasia met een sublieme pass. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap. Šekularac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Inworp. Kasalica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giugia met een sublieme pass. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sabov passt de bal met de wreef. Pažarauskas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolašinac. Kolašinac krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Geck is nu in balbezit. Girasia is nu in balbezit. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel. Šekularac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 3:0

42e minuut.
Caloghiru geeft de bal voor. Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal met de wreef. Geck rent richting de bal. Geck draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 30%, Z Moon 70%.
Bekanismo Bekans - Z Moon 3:0

46e minuut.
Batrović komt het veld opgelopen. Tintor komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal met de wreef. Tintor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintor schiet op doel. Šekularac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Daar is Ćirić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažarauskas is nu in balbezit. Pažarauskas passt de bal met de wreef. Geck is nu in balbezit. Geck draait met de bal, schiet en ... Šekularac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Radman speelt de bal door. Giugia is nu in balbezit. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck schiet op doel. Šekularac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 4:0

59e minuut.
Kasalica kopt de bal weg. Tintor heeft problemen om de bal te vangen. Radanović rent richting de bal. Tintor verovert de bal door een tackle van achteren. Tintor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ćorović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pažarauskas met een snelle inworp. Giugia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 5:0

64e minuut.
Geck rent richting de bal. Tintor met een sublieme pass. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel. Šekularac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 6:0

66e minuut.
Radman geeft een lange en hoge pass. Giugia probeert de bal met de borst te controleren. Giugia passt de bal in één keer door. Geck is nu in balbezit. Geck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šekularac trapt de bal weg. Pažarauskas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Geck de bal onder controle te krijgen. Geck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ćorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pažarauskas neemt de hoekschop. Radanović heeft problemen om de bal te vangen. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Z Moon 7:0

71e minuut.
Tintor heeft problemen om de bal te vangen. Kasalica is nu in balbezit. Tintor rent richting de bal. Tintor haalt uit met een fantastische trap. Šekularac probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Giugia speelt de bal door. Kasalica heeft problemen om de bal te vangen. Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Tintor heeft problemen om de bal te vangen. Tintor schiet op doel. De bal raakt de paal. Šekularac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Drinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintor onderschept slim de pass. Tintor met een sublieme pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Drinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tintor de bal. Tintor schiet op doel. Šekularac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 15%, Z Moon 85%.
Bekanismo Bekans - Z Moon 7:0