Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC DORINACHE Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3330
FC DORINACHE RAVOLI FC
D 2 Tactiek 5-3e-2 arges`
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Franczyk is nu in balbezit. Franczyk passt de bal met de wreef. Fernández Sama is nu in balbezit. Mecu is nu in balbezit. Mecu geeft een hoge lob. Bănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majerník is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 0:1

11e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk heeft problemen om de bal te vangen. Franczyk geeft een hoge lob. Sima kopt de bal weg. Bănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bała rent richting de bal. Chudzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bitang met een snel genomen vrije trap. Condeescu heeft problemen om de bal te vangen. Bała is nu in balbezit. Bała draait met de bal, schiet en ... Akifsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 1:1

19e minuut.
Mecu met een sublieme pass. Majerník probeert naar een medespeler te passen. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała verovert de bal door een tackle van achteren. Bała draait met de bal, schiet en ... Akifsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:1

27e minuut.
Sima passt de bal in één keer door. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Franczyk rent richting de bal. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Bănică bokst de bal weg.

28e minuut.
Chirmuş met een sublieme pass. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama passt de bal met de wreef. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Majerník maakt een snoekduik en kopt de bal. Talpăşan met een sublieme pass. Franczyk heeft problemen om de bal te vangen. Franczyk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majerník is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Talpăşan probeert de bal aan de voet te houden. Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:2

33e minuut.
Majerník probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pezzi de bal. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Omgiewicz geeft een hoge lob. Akifsoy speelt de bal door. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Mecu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Someşan passt de bal zonder na te denken. Fernández Sama met een sublieme pass. Franczyk heeft problemen om de bal te vangen. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Mecu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bănică bokst de bal weg.

39e minuut.
Sima geeft een lange en hoge pass. Pezzi rent richting de bal. Pezzi geeft een hoge lob. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:3

44e minuut.
Klungelig pakt Omgiewicz de bal. Fernández Sama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitang. Bitang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 73%, RAVOLI FC 27%.
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:3

50e minuut.
Franczyk met een snelle inworp. Mecu geeft een hoge lob. Bitang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pezzi met een sublieme pass. Lixandru geeft een hoge lob. Majerník is nu in balbezit. Majerník passt de bal in één keer door. Skrętkowicz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru geeft een lange en hoge pass. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama geeft een lange en hoge pass. Bănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Chirmuş de bal onder controle te krijgen. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paul krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Franczyk de bal. Marăndici is nu in balbezit. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:4

71e minuut.
Fernández Sama verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Sama passt de bal in één keer door. Franczyk rent richting de bal. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lixandru met een sublieme pass. Franczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ... Bănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:5

74e minuut.
Paul rent richting de bal. Ogăraru onderschept slim de pass. Ogăraru geeft de bal voor. Majerník rent richting de bal. Majerník draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Paul met de inworp. Fernández Sama is nu in balbezit. Met opzet legt Bitang zijn tegenspeler op de grond. Bitang krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fernández Sama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fernández Sama kan niet meer verder spelen. Frunză komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză geeft een lange en hoge pass. Pezzi kopt de bal weg. Majerník is nu in balbezit. Majerník geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Mecu rent richting de bal. Mecu schiet op doel. Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:6

84e minuut.
Daar is Bała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio geeft de bal voor. Majerník kopt de bal weg. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Frunză passt de bal met de wreef. Sima met een sublieme pass. Majerník speelt de bal door. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Majerník kan de bal niet met de borst controleren. Majerník geeft een lange en hoge pass. Mecu rent richting de bal. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Bănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 79%, RAVOLI FC 21%.
FC DORINACHE - RAVOLI FC 2:7