Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 7298
Dinamo1968 F.C. Rebelii
konko Tactiek mediu 0
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak probeert naar een medespeler te passen. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fellaini passt de bal zonder na te denken. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce passt de bal met de wreef. Obrejan met een sublieme pass. Rüttimann is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Siódmiak is nu in balbezit. Busoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busoiu rent richting de bal. Busoiu schiet op doel. Vezeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Fellaini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Blerincă neemt vlug de vrije trap. Siódmiak rent richting de bal. Busoiu onderschept slim de pass. Busoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 0:1

11e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau probeert naar een medespeler te passen. Grecu rent richting de bal. Wydra is nu in balbezit. Wydra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Larraza geeft een lange en hoge pass. Mărăşescu rent richting de bal. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 1:1

31e minuut.
Puce onderschept slim de pass. Puce geeft een hoge lob. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 2:1

33e minuut.
Klungelig pakt Larraza de bal. Larraza passt de bal met de wreef. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Obrejan kopt de bal weg. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 62%, F.C. Rebelii 38%.
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 3:1

50e minuut.
Puce met een sublieme pass. Larraza rent richting de bal. Larraza met een sublieme pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase onderschept slim de pass. Gherase speelt de bal door. Wydra rent richting de bal. Wydra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Inworp. Larraza met de inworp. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chinţoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Larraza met een snelle inworp. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau passt de bal zonder na te denken. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra rent richting de bal. Wydra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft de bal voor. Fellaini rent richting de bal. Fellaini schiet op doel. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 4:1

72e minuut.
Bandach rent richting de bal. Bandach geeft een lange en hoge pass. Larraza speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Puce passt de bal zonder na te denken. Larraza met een sublieme pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 5:1

85e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wydra de bal. Wydra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 56%, F.C. Rebelii 44%.
Dinamo1968 - F.C. Rebelii 5:2