Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Clash[FC] Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6702
Clash[FC] Red Bull
532-L Tactiek 3mids
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.8 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten adequate
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


36e minuut.
Correa met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft de bal voor. Stournaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Iser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - Red Bull 1:0

40e minuut.
Papić met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roca. Roca krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Darcourt speelt de bal door. Calero speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft een hoge lob. Stournaras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Faure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aparicio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 44%, Red Bull 56%.
Clash[FC] - Red Bull 1:0

51e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras passt de bal met de wreef. Alarcón rent richting de bal. Alarcón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chávez speelt de bal door. Igelmeier heeft problemen om de bal te vangen. Chávez speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ... Morgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Chávez probeert de bal aan de voet te houden. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero passt de bal zonder na te denken. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras schiet op doel. Iser bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chaviano komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Calero speelt de bal door. Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos geeft de bal voor. Stournaras krijgt zijn hoofd ertegen. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Roca geeft de bal voor. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas maakt een afschuwelijke overtreding. Demurtas krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Deegan geeft de bal voor. Rabatin geeft de bal voor. Alarcón kopt de bal weg. Klungelig pakt Stournaras de bal. Stournaras haalt uit met een fantastische trap. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Demurtas is nu in balbezit. Demurtas geeft een hoge lob. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clash[FC] - Red Bull 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 42%, Red Bull 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clash[FC] - Red Bull 1:1