Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BB Buttkickers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4417
BB Buttkickers playreal
q-q-d adv Tactiek play 4.3 xxx
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Targosz probeert naar een medespeler te passen. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nikitaras de bal. Nikitaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Nikitaras met de inworp. Kennysson probeert naar een medespeler te passen. Nośka rent richting de bal. Nośka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Fajardo de bal onder controle te krijgen. Giovennazzi speelt de bal door. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arceusz rent richting de bal. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka passt de bal zonder na te denken. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong passt de bal met de wreef. Arceusz rent richting de bal. Nośka onderschept slim de pass. Nośka schiet op doel. Mihai bokst de bal weg.

16e minuut.
Ming Leong is nu in balbezit. Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forestier met een sublieme pass. Travolta rent richting de bal. Travolta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tovar speelt de bal door. Travolta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălţeanu. Bălţeanu krijgt een gele kaart. Travolta raakt geblesseerd tijdens het duel. Forestier met een snel genomen vrije trap. Bartosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman verovert de bal door een tackle van achteren. Koloman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nośka passt de bal zonder na te denken. Nikitaras rent richting de bal. Nikitaras passt de bal met de wreef. Nośka is nu in balbezit. Nośka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB Buttkickers 31%, playreal 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB Buttkickers - playreal 0:0

48e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi passt de bal met de wreef. Kennysson probeert naar een medespeler te passen. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kennysson geeft een lange en hoge pass. Ming Leong probeert de bal met de borst te controleren. Bałecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ming Leong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ming Leong kan niet meer verder spelen. Zadylak komt het veld opgelopen. Giovennazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nośka kopt de bal weg. Zadylak rent richting de bal. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac rent richting de bal. Nośka onderschept slim de pass. Nośka schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - playreal 1:0

56e minuut.
Zadylak passt de bal zonder na te denken. Nikitaras is nu in balbezit. Momchilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Momchilov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magro de bal. Kennysson probeert naar een medespeler te passen. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak draait met de bal, schiet en ... Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magro de bal. Nośka rent richting de bal. Nośka haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg. Paal!

80e minuut.
Daar is Targosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - playreal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB Buttkickers 27%, playreal 73%.
BB Buttkickers - playreal 2:0