Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Schalalalalalalala Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3954
Schalalalalalalala Bishop bashers
Commando Tactiek bloodystupid
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Laden verovert de bal door een tackle van achteren. Laden passt de bal met de wreef. Isenberg is nu in balbezit. Segemann onderschept slim de pass. Segemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guimarães met een harde bal richting middenveld. Feichtinger kopt de bal weg. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Seger rent richting de bal. Cimarusti verovert de bal door een tackle van achteren. Seger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cimarusti raakt geblesseerd tijdens het duel. Feichtinger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Suchan onderschept slim de pass. Suchan passt de bal zonder na te denken. Panienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panienka schiet op doel. Bierek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Bishop bashers 0:1

29e minuut.
Mauritz geeft een lange en hoge pass. Dauengauer heeft problemen om de bal te vangen. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schalalalalalalala - Bishop bashers 1:1

37e minuut.
Quý Vĩnh passt de bal in één keer door. Ehrmantraut heeft problemen om de bal te vangen. Ehrmantraut probeert naar een medespeler te passen. Suchan rent richting de bal. Suchan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cimarusti rent richting de bal. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis probeert naar een medespeler te passen. Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 51%, Bishop bashers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schalalalalalalala - Bishop bashers 1:1

52e minuut.
Quý Vĩnh met een sublieme pass. Daar is Cimarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feichtinger probeert naar een medespeler te passen. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Seger de bal. Suchan rent richting de bal. Met opzet legt Pampel zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pampel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pampel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Gómez López passt de bal met de wreef. Panienka rent richting de bal. Panienka speelt de bal door. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel. Bierek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panienka neemt de hoekschop. Suchan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Koumis de bal. Koumis passt de bal zonder na te denken. Cimarusti rent richting de bal. Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cimarusti rent richting de bal. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap. Bierek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Fauser heeft problemen om de bal te vangen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Bishop bashers 1:2

69e minuut.
Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmantraut onderschept slim de pass. Ehrmantraut geeft een lange en hoge pass. Fauser heeft problemen om de bal te vangen. Suchan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Bishop bashers 1:3

71e minuut.
Mauritz probeert naar een medespeler te passen. Segemann rent richting de bal. Quý Vĩnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quý Vĩnh krijgt een gele kaart. Segemann raakt geblesseerd tijdens het duel. Segemann neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Isenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz onderschept slim de pass. Mauritz schiet op doel. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cimarusti probeert naar een medespeler te passen. Koumis probeert naar een medespeler te passen. Feichtinger speelt de bal door. Panienka rent richting de bal. Panienka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Seger passt de bal zonder na te denken. Mauritz is nu in balbezit. Suster bereikt de bal nog maar net als eerste. Suster geeft een lange en hoge pass. Segemann springt en kopt de bal. Guimarães bokst de bal weg. Segemann rent richting de bal. Segemann schiet op doel. Guimarães werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Bishop bashers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 52%, Bishop bashers 48%.
Schalalalalalalala - Bishop bashers 2:3