Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Istvan Nagy
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2801
ATLETICO VERRUCA F.C. Skipper
QTT+ Tactiek skipper
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 56
weak Schieten incredible
average Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Giancipoli is nu in balbezit. Giancipoli passt de bal in één keer door. Daar is Cieno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latała is nu in balbezit. Latała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ghilan met een sublieme pass. Kenny is nu in balbezit. Kenny speelt de bal door. Ghilan rent richting de bal. Ghilan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny passt de bal zonder na te denken. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:1

13e minuut.
Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft de bal voor. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... Lippi bokst de bal weg. Latała probeert naar een medespeler te passen. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:2

15e minuut.
Koń speelt de bal door. Daar is Giancipoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giancipoli passt de bal in één keer door. Latała is nu in balbezit. Latała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giancipoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giancipoli passt de bal met de wreef. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:3

19e minuut.
Troost passt de bal met de wreef. Kenny rent richting de bal. Kenny met een sublieme pass. Ghilan rent richting de bal. Ghilan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Latała passt de bal zonder na te denken. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan passt de bal met de wreef. Kenny is nu in balbezit. Kenny geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bas geeft een lange en hoge pass. Ghilan is nu in balbezit. Spreafico verovert de bal door een tackle van achteren. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Sabelli de bal onder controle te krijgen. Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap. Lippi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:4

28e minuut.
Bamberek met een sublieme pass. Giancipoli geeft een hoge lob. Latała kopt de bal weg. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Lippi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vocale speelt de bal door. Troost is nu in balbezit. Troost geeft een lange en hoge pass. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabelli met de inworp. Koń probeert naar een medespeler te passen. Latała rent richting de bal. Latała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manteca heeft problemen om de bal te vangen. Koń verovert de bal door een tackle van achteren. Koń passt de bal in één keer door. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Lippi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Carpi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giancipoli met een snelle inworp. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kenny is nu in balbezit. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Falkenau geeft een hoge lob. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:5

39e minuut.
Sanchez passt de bal zonder na te denken. Giancipoli is nu in balbezit. Giancipoli passt de bal in één keer door. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Carpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilan schiet op doel. Jaranowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:6

41e minuut.
Trombatore probeert naar een medespeler te passen. Giaccio is nu in balbezit. Latała onderschept slim de pass. Latała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 71%, F.C. Skipper 29%.
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:7

50e minuut.
Troost geeft de bal voor. Spreafico kopt de bal weg. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jaranowski speelt de bal door. Daar is Giancipoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sabelli krijgt een gele kaart. Giancipoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bamberek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:8

55e minuut.
Bas kopt de bal weg. Daar is Jaranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ghilan de bal. Ghilan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:9

57e minuut.
Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. Kenny speelt de bal door. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ghilan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek geeft een lange en hoge pass. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:10

62e minuut.
Bamberek passt de bal met de wreef. Daar is Giancipoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giancipoli speelt de bal door. Latała rent richting de bal. Latała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lippi met een harde bal richting middenveld. Koń kopt de bal weg. Ghilan rent richting de bal. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:11

65e minuut.
Giancipoli passt de bal met de wreef. Bas speelt de bal door. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Koń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bamberek de bal. Bamberek probeert naar een medespeler te passen. Giancipoli is nu in balbezit. Giancipoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lippi trapt de bal weg. Kenny kopt de bal weg. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Latała is nu in balbezit. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała is nu in balbezit. Koń geeft een hoge lob. Ghilan springt en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Koń passt de bal in één keer door. Kenny rent richting de bal. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:12

85e minuut.
Dukai is nu in balbezit. Ghilan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaranowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:13

87e minuut.
Bamberek met een sublieme pass. Latała heeft problemen om de bal te vangen. Koń probeert naar een medespeler te passen. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Inworp. Kenny met een snelle inworp. Koń is nu in balbezit. Koń passt de bal in één keer door. Giancipoli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 76%, F.C. Skipper 24%.
ATLETICO VERRUCA - F.C. Skipper 0:14