Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A.C. OMONOIA F.C. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2539
A.C. OMONOIA F.C. LIVERPOOL CYPRUS F.C.
3412 Tactiek 3-2-3-2
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 52.1
excellent Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Fajkis geeft een lange en hoge pass. Matallana kopt de bal weg. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap. Kroczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. OMONOIA F.C. - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 1:0

4e minuut.
Serdaris passt de bal zonder na te denken. Xenophontos rent richting de bal. Xenophontos passt de bal in één keer door. Vural is nu in balbezit. Vural schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Papageorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papageorgiou geeft een hoge lob. Koronides rent richting de bal. Koronides geeft een hoge lob. Vural krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. OMONOIA F.C. - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 2:0

12e minuut.
Paraskeua geeft een hoge lob. Rutgersson is nu in balbezit. Szarka onderschept slim de pass. Szarka draait met de bal, schiet en ... Gajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. OMONOIA F.C. - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 2:1

16e minuut.
Papageorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papageorgiou geeft een lange en hoge pass. İlhan kopt de bal weg. Vural rent richting de bal. Vural haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Papageorgiou is nu in balbezit. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural draait met de bal, schiet en ... Kroczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. OMONOIA F.C. - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 3:1

19e minuut.
İlhan passt de bal in één keer door. Xenophontos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenophontos geeft de bal voor. Vural krijgt zijn hoofd ertegen. Kroczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karagiannis geeft de bal voor. Serdaris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mucha. Mucha krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Xenophontos geeft een lange en hoge pass. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural geeft een hoge lob. Koronides is nu in balbezit. Koronides draait met de bal, schiet en ... Kroczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fajkis probeert naar een medespeler te passen. Vural is nu in balbezit. Vural passt de bal in één keer door. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan draait met de bal, schiet en ... Kroczek bokst de bal weg.

45e minuut.
Paletsios geeft een hoge lob. Inworp. Mucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watt kan de bal niet met de borst controleren. Watt geeft de bal voor. Gajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. OMONOIA F.C. 37%, LIVERPOOL CYPRUS F.C. 63%.
A.C. OMONOIA F.C. - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 3:1

46e minuut.
Fajkis is nu in balbezit. Frangkou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fajkis. Fajkis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
İlhan probeert de bal aan de voet te houden. Fezas is nu in balbezit. Fezas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vural de bal. Vural draait met de bal, schiet en ... Kroczek bokst de bal weg. Papageorgiou heeft problemen om de bal te vangen. Vural is nu in balbezit. Vural schiet op doel. Kroczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Fezas geeft een lange en hoge pass. Szarka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paraskeua met een sublieme pass. Watt is nu in balbezit. Watt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Frangkou probeert naar een medespeler te passen. Kambilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambilli passt de bal met de wreef. Watt rent richting de bal. Watt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fezas geeft een lange en hoge pass. Topan is nu in balbezit. Topan passt de bal met de wreef. Xenophontos rent richting de bal. Xenophontos haalt uit met een fantastische trap. Kroczek bokst de bal weg. Kroczek probeert naar een medespeler te passen. Koronides kopt de bal weg. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan draait met de bal, schiet en ... Kroczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. OMONOIA F.C. 48%, LIVERPOOL CYPRUS F.C. 52%.
A.C. OMONOIA F.C. - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 3:1