Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lech>Mistrz Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2352
Lech>Mistrz Zyszki
DoBoju2 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 26.1
matig Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Rorison speelt de bal door. Lawrence met een sublieme pass. Daar is Itäpalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabá is nu in balbezit. Jabá draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Petrali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciardo onderschept slim de pass. Ricciardo speelt de bal door. Jabá rent richting de bal. Jabá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pollio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollio geeft een lange en hoge pass. Tansini probeert de bal aan de voet te houden. Ricciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boczkowski probeert naar een medespeler te passen. Ricciardo is nu in balbezit. Itäpalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Itäpalo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Itäpalo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Ricciardo met een snelle inworp. Tansini speelt de bal door. Jabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic is nu in balbezit. Rednic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal in één keer door. Motłoszyński speelt de bal door. Ricciardo rent richting de bal. Ricciardo haalt uit met een fantastische trap. Turunç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rednic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motłoszyński met een sublieme pass. Jabá is nu in balbezit. Jabá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - Zyszki 1:0

27e minuut.
Turunç trapt de bal weg van het doel. Cichacki kopt de bal weg. Jabá rent richting de bal. Ricciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciardo haalt uit met een fantastische trap. Turunç bokst de bal weg.

44e minuut.
Cichacki geeft een hoge lob. Dunđerski rent richting de bal. Rednic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rednic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 24%, Zyszki 76%.
Lech>Mistrz - Zyszki 1:0

46e minuut.
Królicki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tansini met een sublieme pass. Daar is Ricciardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricciardo passt de bal in één keer door. Jabá rent richting de bal. Jabá draait met de bal, schiet en ... Turunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Jabá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorison is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jabá. Jabá krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pollio geeft de bal voor. Daar is Motłoszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Jabá heeft problemen om de bal te vangen. Jabá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 20%, Zyszki 80%.
Lech>Mistrz - Zyszki 1:0