Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RB_Buducnost Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5426
RB_Buducnost FC Mödling
o Tactiek Kill Dill
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 55.4
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Abdel geeft een hoge lob. Carino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pilon de bal. Pilon schiet op doel. Forc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FC Mödling 1:0

14e minuut.
Othmann probeert naar een medespeler te passen. Adler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdel. Abdel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Tungsakulmongkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol begaat een overtreding. Adler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amorini wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Othmann met een sublieme pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel is nu in balbezit. Adler onderschept slim de pass. Adler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Linda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kusí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kusí met een sublieme pass. Amorini kopt de bal weg. Daar is Linda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RB_Buducnost - FC Mödling 1:1

36e minuut.
Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo passt de bal met de wreef. Tellechéa is nu in balbezit. Tellechéa probeert naar een medespeler te passen. Jedliński geeft een lange en hoge pass. Forc bokst de bal weg.

41e minuut.
Liaño probeert naar een medespeler te passen. Tellechéa is nu in balbezit. Tellechéa geeft een lange en hoge pass. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 45%, FC Mödling 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RB_Buducnost - FC Mödling 1:1

46e minuut.
Brás rent richting de bal. Brás met een sublieme pass. Thépot probeert naar een medespeler te passen. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Forc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Krecikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bouman komt het veld opgelopen. Carino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thépot de bal. Thépot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Brás passt de bal met de wreef. Amorini rent richting de bal. Amorini passt de bal met de wreef. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman haalt uit met een fantastische trap. Kusí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Di Fronzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mudėnas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Al-Hazam speelt de bal door. Obersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechéa verovert de bal door een tackle van achteren. Tellechéa geeft de bal voor. Liaño springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kartofel komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tellechéa met een snelle inworp. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tellechéa de bal. Tellechéa geeft de bal voor. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal. Forc bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokopetz komt het veld opgelopen. Männer komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa geeft een lange en hoge pass. Daar is Brás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 38%, FC Mödling 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RB_Buducnost - FC Mödling 1:1