Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Never Mind The Ballacks Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6508
Bishop bashers Feijahoat Rottenmann
bloodystupid Tactiek 442 Std
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
49.9 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Arrieta speelt de bal door. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro speelt de bal door. Naheed is nu in balbezit. Naheed draait met de bal, schiet en ... Klag bokst de bal weg. Gargamel verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arrieta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mineiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Klag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Koumis de bal. Mutz verovert de bal door een tackle van achteren. Mutz met een sublieme pass. Eichhammer rent richting de bal. Eichhammer draait met de bal, schiet en ... Allofs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Flaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thier rent richting de bal. Thier passt de bal zonder na te denken. Naheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Naheed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Krachel onderschept slim de pass. Koumis onderschept slim de pass. Koumis passt de bal met de wreef. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Klag bokst de bal weg.

21e minuut.
Jungnickel onderschept slim de pass. Jungnickel geeft de bal voor. Pöcher rent richting de bal. Pöcher geeft een lange en hoge pass. Eichhammer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Giang met de inworp. Arrieta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gargamel geeft een hoge lob. Inworp. Arrieta met een snelle inworp. Koumis geeft een hoge lob. Mineiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 34%, Feijahoat Rottenmann 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bishop bashers - Feijahoat Rottenmann 0:0

53e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal zonder na te denken. Eichhammer is nu in balbezit. Eichhammer haalt uit met een fantastische trap. Allofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Feijahoat Rottenmann 0:1

55e minuut.
Chudzio geeft een hoge lob. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Klag werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bishop bashers - Feijahoat Rottenmann 1:1

62e minuut.
Naheed rent richting de bal. Flaum onderschept slim de pass. Flaum passt de bal met de wreef. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Koumis is nu in balbezit. Flaum onderschept slim de pass. Bradley met een sublieme pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Flaum verovert de bal door een tackle van achteren. Flaum geeft de bal voor. Chudzio verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang met een sublieme pass. Thier probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pöcher controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Habedank maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jungnickel kopt de bal weg. Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Klag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Habedank met een snelle inworp. Thier geeft een hoge lob. Arrieta kopt de bal weg. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Klag bokst de bal weg. Gargamel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Feijahoat Rottenmann 2:1

81e minuut.
Krachel rent richting de bal. Krachel geeft de bal voor. Chudzio probeert naar een medespeler te passen. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz met een sublieme pass. Picot verovert de bal door een tackle van achteren. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Daar is Naheed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungnickel is nu in balbezit. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 32%, Feijahoat Rottenmann 68%.
Bishop bashers - Feijahoat Rottenmann 2:1