Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Juventus Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3718
Juventus L.D Nuevo Eden
Bueno ya Tactiek Eden442
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 47.2
average Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Mols speelt de bal door. Kalociński met een sublieme pass. Daar is Shevtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - Nuevo Eden 0:1

21e minuut.
Cuenca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Połubiński de bal. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Mols passt de bal met de wreef. Kalociński geeft de bal voor. Daar is Abadía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Shevtsov kopt de bal weg. Klungelig pakt Majowicz de bal. Courtois begaat een overtreding. Courtois krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński passt de bal in één keer door. Mols probeert naar een medespeler te passen. Courtois rent richting de bal. Courtois haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Majowicz onderschept slim de pass. Majowicz passt de bal met de wreef. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński geeft een hoge lob. Shevtsov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Oğuzlu trapt de bal weg van het doel. Mols controleert de bal met de borst. Mols geeft de bal voor. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 67%, Nuevo Eden 33%.
Juventus L.D - Nuevo Eden 0:1

51e minuut.
Doeltrap. Ciulli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Canizalez verovert de bal door een tackle van achteren. Canizalez geeft de bal voor. Inworp. Kalociński met een snelle inworp. Mols geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Courtois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Abadía onderschept slim de pass. Abadía geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalociński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mols geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mols is nu in balbezit. Mols passt de bal met de wreef. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca geeft een hoge lob. Courtois maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Ciulli met een harde bal richting middenveld. Trosiński probeert de bal met de borst te controleren. Trosiński geeft een lange en hoge pass. Livaja springt en kopt de bal. Ohkubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Silvstedt komt het veld opgelopen. Banguero komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Połubiński passt de bal met de wreef. Daar is Kalociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalociński met een sublieme pass. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov schiet op doel. Ciulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 71%, Nuevo Eden 29%.
Juventus L.D - Nuevo Eden 0:1