Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vila Neymar
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3290
Peteleko F.C VfB Landschlacht `07
2x2 Tactiek 3st
49% Balbezit 51%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Juhár met een sublieme pass. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương geeft een hoge lob. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinot onderschept slim de pass. Martinot passt de bal met de wreef. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Läckerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüssler controleert de bal met de borst. Rüssler met een sublieme pass. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kaufmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:1

11e minuut.
Juhár speelt de bal door. Inworp. Läckerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüssler probeert de bal met de borst te controleren. Rüssler geeft een hoge lob. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kaufmann de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:2

19e minuut.
Stohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohler met een sublieme pass. Škrbić is nu in balbezit. Škrbić geeft de bal voor. Kaufmann springt en kopt de bal. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Klungelig pakt Zappa de bal. Martinot probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Läckerli neemt de hoekschop. Juhár speelt de bal door. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Läckerli met een sublieme pass. Văn Vương speelt de bal door. Kaufmann heeft problemen om de bal te vangen. Kaufmann schiet op doel. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:3

26e minuut.
Mäki kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läckerli met de inworp. Derdiyok kan de bal niet met de borst controleren. Derdiyok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stom geeft een lange en hoge pass. Rüssler met een sublieme pass. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:4

31e minuut.
Banjević kopt de bal weg. Martínez Doblás probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Läckerli neemt de hoekschop. Kaufmann krijgt zijn hoofd ertegen. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zappa rent richting de bal. Zappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:5

33e minuut.
Läckerli met de inworp. Kaufmann kan de bal niet met de borst controleren. Martinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann onderschept slim de pass. Kaufmann schiet op doel. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martinot heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Läckerli zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaufmann kopt de bal weg. Juhár bokst de bal weg. Kaufmann is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stohler speelt de bal door. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok passt de bal in één keer door. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:6

39e minuut.
Derdiyok onderschept slim de pass. Derdiyok speelt de bal door. Rüssler met een sublieme pass. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Derdiyok is nu in balbezit. Kaufmann rent richting de bal. Derdiyok is nu in balbezit. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derdiyok geeft de bal voor. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Juhár speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läckerli met de inworp. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Banjević probeert de bal met de borst te controleren. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli geeft de bal voor. Zappa springt en kopt de bal. Kaufmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Juhár trapt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Läckerli neemt de hoekschop. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 94%, VfB Landschlacht `07 6%.
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:6

46e minuut.
Văn Vương is nu in balbezit. Văn Vương probeert naar een medespeler te passen. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:7

48e minuut.
Martinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinot passt de bal met de wreef. Läckerli met een sublieme pass. Kaufmann heeft problemen om de bal te vangen. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok probeert naar een medespeler te passen. Zappa is nu in balbezit. Zappa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:8

51e minuut.
Rüssler passt de bal in één keer door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Derdiyok probeert naar een medespeler te passen. Läckerli probeert naar een medespeler te passen. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer geeft de bal voor. Kaufmann krijgt zijn hoofd ertegen. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok schiet op doel. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:9

55e minuut.
Zappa verovert de bal door een tackle van achteren. Zappa passt de bal zonder na te denken. Kaufmann is nu in balbezit. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Läckerli met een sublieme pass. Rüssler rent richting de bal. Rüssler passt de bal in één keer door. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:10

59e minuut.
Rabanada geeft een hoge lob. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann passt de bal zonder na te denken. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... Juhár bokst de bal weg. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:11

62e minuut.
Martinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinot met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Läckerli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Derdiyok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:12

63e minuut.
Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương passt de bal met de wreef. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:13

64e minuut.
Thanh Long geeft de bal voor. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương passt de bal met de wreef. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:14

65e minuut.
Läckerli met de inworp. Rüssler rent richting de bal. Rüssler passt de bal in één keer door. Zappa rent richting de bal. Zappa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Juhár probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Läckerli met de inworp. Rüssler rent richting de bal. Rüssler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klicar geeft een hoge lob. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler probeert naar een medespeler te passen. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:15

75e minuut.
Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok geeft een hoge lob. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:16

79e minuut.
Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli geeft een lange en hoge pass. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa draait met de bal, schiet en ... Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:17

80e minuut.
Läckerli met een snelle inworp. Stohler heeft problemen om de bal te vangen. Stohler probeert naar een medespeler te passen. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok schiet op doel. Kaufmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Derdiyok controleert de bal met de borst. Derdiyok geeft een hoge lob. Zappa is nu in balbezit. Zappa draait met de bal, schiet en ... Kaufmann probeert de bal aan de voet te houden. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:18

87e minuut.
Derdiyok met de inworp. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli geeft een hoge lob. Kaufmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:19

90e minuut.
Läckerli geeft de bal voor. Martinot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 97%, VfB Landschlacht `07 3%.
Peteleko F.C - VfB Landschlacht `07 0:20