Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cındare Samsure KF VfB Landschlacht `07
G 4-5-1 Tactiek 3st
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 53.1
average Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Chancentod geeft een lange en hoge pass. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli passt de bal met de wreef. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Läckerli speelt de bal door. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montini verovert de bal door een tackle van achteren. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dossche geeft de bal voor. Gogoncea probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Läckerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văn Vương geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Faya is nu in balbezit. Stohler verovert de bal door een tackle van achteren. Stohler geeft een lange en hoge pass. Zappa rent richting de bal. Zappa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Läckerli geeft de bal voor. Derdiyok kopt de bal weg. Riedli rent richting de bal. Riedli draait met de bal, schiet en ... Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 39%, VfB Landschlacht `07 61%.
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:1

50e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Faya verovert de bal door een tackle van achteren. Zappa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zappa de bal. Zappa schiet op doel. Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:2

61e minuut.
Angelov geeft de bal voor. Klungelig pakt Montini de bal. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli rent richting de bal. Riedli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montini is nu in balbezit. Zappa verovert de bal door een tackle van achteren. Riedli is nu in balbezit. Riedli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:3

69e minuut.
Rüssler speelt de bal door. Läckerli rent richting de bal. Buculei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buculei krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Buculei kopt de bal weg. Daar is Chancentod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 1:3

74e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter geeft een hoge lob. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli draait met de bal, schiet en ... Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 1:4

77e minuut.
Derdiyok rent richting de bal. Riedli rent richting de bal. Derdiyok is nu in balbezit. Riedli is nu in balbezit. Riedli schiet op doel. Faella bokst de bal weg. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 1:5

78e minuut.
Faya rent richting de bal. Zappa onderschept slim de pass. Zappa passt de bal zonder na te denken. Derdiyok is nu in balbezit. Derdiyok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hoffer geeft een lange en hoge pass. Zappa kopt de bal weg. Daar is Derdiyok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riedli rent richting de bal. Riedli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 56%, VfB Landschlacht `07 44%.
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 1:6