Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadyuma Cındare Samsure KF
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13545
Cındare Samsure KF VfB Landschlacht `07
G 4-5-1 Tactiek 3st
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
41.9 gemiddelde waardering 54
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Dantschotter geeft de bal voor. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gambicorti. Gambicorti krijgt een gele kaart. Läckerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüssler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Montini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Läckerli zal de hoekschop nemen. Zappa krijgt zijn hoofd ertegen. Faella bokst de bal weg.

11e minuut.
Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương probeert naar een medespeler te passen. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Derdiyok de bal onder controle te krijgen. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea begaat een overtreding. Gogoncea krijgt een gele kaart. Riedli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Läckerli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrbić rent richting de bal. Škrbić geeft de bal voor. Derdiyok kopt de bal weg. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Läckerli neemt de hoekschop. Riedli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:2

20e minuut.
Radziwiłł probeert naar een medespeler te passen. Văn Vương geeft een hoge lob. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:3

32e minuut.
Riedli is nu in balbezit. Montini onderschept slim de pass. Derdiyok met een sublieme pass. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 50%, VfB Landschlacht `07 50%.
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:3

47e minuut.
Läckerli heeft problemen om de bal te vangen. Läckerli geeft de bal voor. Riedli is nu in balbezit. Riedli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:4

75e minuut.
Derdiyok heeft problemen om de bal te vangen. Radziwiłł begaat een overtreding. Derdiyok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Läckerli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Riedli de bal. Riedli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Văn Vương geeft een lange en hoge pass. Derdiyok is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Läckerli zal de hoekschop nemen. Riedli springt en kopt de bal. Faella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Văn Vương geeft de bal voor. Zappa kopt de bal weg. Klungelig pakt Montini de bal. Riedli rent richting de bal. Riedli schiet op doel. Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 54%, VfB Landschlacht `07 46%.
Cındare Samsure KF - VfB Landschlacht `07 0:5