Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Bronki Lolki FC Biała Tuchów
8Kenya Tactiek 7001_tango_high
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Odrwąż speelt de bal door. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana speelt de bal door. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Landázuri de bal. Landázuri geeft een lange en hoge pass. Negro rent richting de bal. Negro haalt uit met een fantastische trap. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 0:1

10e minuut.
Golin geeft de bal voor. Daar is Pastrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromczak begaat een overtreding. Gromczak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Derman speelt de bal door. Inworp. Landázuri met een snelle inworp. Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. Negro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pastrana rent richting de bal. Inworp. Pastrana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thái Sơn speelt de bal door. Pastrana geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 1:1

25e minuut.
Sauda rent richting de bal. Sauda passt de bal zonder na te denken. Favacchio is nu in balbezit. Favacchio schiet op doel. Derman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 1:2

30e minuut.
Sauda met een snelle inworp. Chasqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chasqueira passt de bal met de wreef. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sauda geeft een hoge lob. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio onderschept slim de pass. Favacchio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Thái Sơn kopt de bal weg. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana passt de bal in één keer door. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 2:2

38e minuut.
Sopârlă met een snelle inworp. Thái Sơn met een sublieme pass. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă geeft een hoge lob. Kubica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pastrana geeft een lange en hoge pass. Grigoletto rent richting de bal. Huybrechts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huybrechts krijgt een gele kaart. Grigoletto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grigoletto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bronki Lolki 52%, FC Biała Tuchów 48%.
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 3:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusiak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pastrana met een sublieme pass. Kubica is nu in balbezit. Błoch met een sublieme pass. Favacchio is nu in balbezit. Favacchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Landázuri is nu in balbezit. Chasqueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landázuri raakt geblesseerd tijdens het duel. Landázuri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 3:3

62e minuut.
Inworp. Buitrago komt het veld opgelopen. Pürg komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Thái Sơn probeert naar een medespeler te passen. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana passt de bal in één keer door. Kubica is nu in balbezit. Kubica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg onderschept slim de pass. Pastrana begaat een overtreding. Pastrana krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grigoletto stond buitenspel. Podstawek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pastrana geeft de bal voor. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap. Fochesato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 4:3

88e minuut.
Daar is Álvarez Figaredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Figaredo met een sublieme pass. Podstawek rent richting de bal. Podstawek haalt uit met een fantastische trap. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bronki Lolki 50%, FC Biała Tuchów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Bronki Lolki - FC Biała Tuchów 4:4