Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9744
FC Krikos Orły Rafała P.
bezpieczna1 Tactiek TRENINGOWA 2
59% Balbezit 41%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bednarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski geeft een hoge lob. Wlazłowski probeert naar een medespeler te passen. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Torralba Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Vescina speelt de bal door. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez schiet op doel. Stasiuk bokst de bal weg.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowski met een snelle inworp. Tarasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz schiet op doel. Kuziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wlazłowski zal de hoekschop nemen. Amortegui probeert naar een medespeler te passen. Bednarski heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ... Amortegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kuziak met een sublieme pass. Bednarski is nu in balbezit. Tarasiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tarasiewicz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jonowski rent richting de bal. Jonowski geeft een lange en hoge pass. Wlazłowski kopt de bal weg. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Amortegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowski met een snelle inworp. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Orły Rafała P. 0:1

38e minuut.
Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet geeft de bal voor. Bednarski kopt de bal weg. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz schiet op doel. Amortegui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Orły Rafała P. 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Szulimowski komt het veld opgelopen. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 76%, Orły Rafała P. 24%.
FC Krikos - Orły Rafała P. 0:2

46e minuut.
Wlazłowski speelt de bal door. Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson geeft een hoge lob. Tarasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Tarasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazłowski controleert de bal met de borst. Alemdar rent richting de bal. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fajfer heeft problemen om de bal te vangen. Uluçınar met een sublieme pass. Czyżewski probeert de bal aan de voet te houden. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Lacis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rousselet onderschept slim de pass. Rousselet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bednarski de bal. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sese heeft problemen om de bal te vangen. Sese geeft een lange en hoge pass. Bednarski is nu in balbezit. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Alemdar verovert de bal door een tackle van achteren. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bednarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 66%, Orły Rafała P. 34%.
FC Krikos - Orły Rafała P. 0:2