Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 880
Luleto HIS
a şasea Tactiek his2
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 22.3
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Inworp. Niculaie met de inworp. Klungelig pakt Savio de bal. Savio draait met de bal, schiet en ... Burcă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu geeft een hoge lob. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butulescu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Negreanu de bal. Savio is nu in balbezit. Savio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea passt de bal met de wreef. Popovici met een sublieme pass. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pintilei kopt de bal weg. Ciortea heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - HIS 1:0

31e minuut.
Pintilei is nu in balbezit. Pintilei passt de bal met de wreef. Mitran rent richting de bal. Mitran speelt de bal door. Popovici geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 34%, HIS 66%.
Luleto - HIS 1:0

46e minuut.
Savio heeft problemen om de bal te vangen. Savio passt de bal zonder na te denken. Daar is Gavrilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pascu geeft een lange en hoge pass. Popovici heeft problemen om de bal te vangen. Popovici met een sublieme pass. Klungelig pakt Mitran de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely is nu in balbezit. Szekely geeft een lange en hoge pass. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - HIS 2:0

59e minuut.
Rudeanu met een sublieme pass. Savio heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rubint met een harde bal richting middenveld. Pascu met een sublieme pass. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Vlăsceanu de bal. Ciortea rent richting de bal. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă geeft een hoge lob. Pintilei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - HIS 3:0

64e minuut.
Daar is Vlăsceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea passt de bal met de wreef. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - HIS 4:0

74e minuut.
Savio is nu in balbezit. Savio passt de bal in één keer door. Cocoloş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal met de wreef. Pascu is nu in balbezit. Pascu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea onderschept slim de pass. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 34%, HIS 66%.
Luleto - HIS 4:0