Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WislaKrakow Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2349
WislaKrakow Bałtyk 1930 Gdynia
odlot 222 Tactiek 424 sks
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten very good
weak Passen adequate
very good Verdedigen good


13e minuut.
Špirnák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaercher de bal. Ergili met een sublieme pass. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Prisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stones rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:1

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi passt de bal met de wreef. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:2

39e minuut.
Ergili speelt de bal door. Stones is nu in balbezit. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones is nu in balbezit. Stones haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:3

40e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczytniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Stones schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Romo passt de bal zonder na te denken. Gigoshvili is nu in balbezit. Gigoshvili speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega geeft een lange en hoge pass. Deleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WislaKrakow 71%, Bałtyk 1930 Gdynia 29%.
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:3

60e minuut.
Maruszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Japinha de bal. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. Prisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:4

61e minuut.
Marchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigoshvili begaat een overtreding. Marchetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabeza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dulewicz is nu in balbezit. Dulewicz haalt uit met een fantastische trap. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Prisco met een sublieme pass. Marchetto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gigoshvili. Gigoshvili krijgt een gele kaart. Marchetto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cabeza met een snel genomen vrije trap. Maruszewski kopt de bal weg. Daar is Gigoshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchetto is nu in balbezit. Marchetto haalt uit met een fantastische trap. Deleanu bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maruszewski met een snelle inworp. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo geeft de bal voor. Stones springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Romo met de inworp. Gigoshvili met een sublieme pass. Stones is nu in balbezit. Stones draait met de bal, schiet en ... Prisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:5

83e minuut.
Gigoshvili speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gigoshvili speelt de bal door. Špirnák is nu in balbezit. Špirnák passt de bal zonder na te denken. Huegun Etxebarría heeft problemen om de bal te vangen. Huegun Etxebarría geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gigoshvili kopt de bal weg. Japinha heeft problemen om de bal te vangen. Stones is nu in balbezit. Stones draait met de bal, schiet en ... Prisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:6

88e minuut.
Dulewicz speelt de bal door. Pará met een sublieme pass. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Romo passt de bal zonder na te denken. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WislaKrakow 74%, Bałtyk 1930 Gdynia 26%.
WislaKrakow - Bałtyk 1930 Gdynia 0:7