Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2782
FC Imperium Burdasz Team
jakub 442 Tactiek LuisFigo
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Miazga is nu in balbezit. Miazga passt de bal met de wreef. Eremia speelt de bal door. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Saganas verovert de bal door een tackle van achteren. Saganas met een sublieme pass. Puşcaşu rent richting de bal. Sağlamsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... Petrucio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Burdasz Team 0:1

13e minuut.
Myllypuro rent richting de bal. Madec begaat een overtreding. Myllypuro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myllypuro met een snel genomen vrije trap. Miazga kopt de bal weg. Saganas geeft de bal voor. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Belkemiren geeft een hoge lob. Firoud kopt de bal weg. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud schiet op doel. Kočiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarechniy heeft problemen om de bal te vangen. Firoud is nu in balbezit. Firoud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Romaniello rent richting de bal. Török onderschept slim de pass. Omegna geeft een lange en hoge pass. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. Petrucio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Madec rent richting de bal. Madec passt de bal met de wreef. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Eremia met een sublieme pass. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren passt de bal in één keer door. Firoud rent richting de bal. Firoud haalt uit met een fantastische trap. Kočiš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Yiğiter is nu in balbezit. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson onderschept slim de pass. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... Kočiš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Imperium - Burdasz Team 1:1

30e minuut.
Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sağlamsoy de bal. Pacovský rent richting de bal. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren passt de bal zonder na te denken. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Kočiš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Burdasz Team 2:1

35e minuut.
Sendoni rent richting de bal. Sendoni geeft de bal voor. Daar is Puşcaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Pacovský de bal. Saganas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganas passt de bal met de wreef. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Imperium - Burdasz Team 2:2

40e minuut.
Török is nu in balbezit. Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Brens met een sublieme pass. Saganas geeft een hoge lob. Sağlamsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saganas geeft de bal voor. Eremia geeft een hoge lob. Omegna heeft problemen om de bal te vangen. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... Kočiš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Burdasz Team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 51%, Burdasz Team 49%.
FC Imperium - Burdasz Team 3:2

47e minuut.
Eðvarðsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sağlamsoy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pacovský neemt vlug de vrije trap. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Eðvarðsson kopt de bal weg. Daar is Firoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarechniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Firoud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Romaniello passt de bal in één keer door. Yiğiter rent richting de bal. Yiğiter geeft een hoge lob. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Imperium - Burdasz Team 3:3

65e minuut.
Pacovský geeft een hoge lob. Török is nu in balbezit. Török passt de bal in één keer door. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson schiet op doel. Kočiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Omegna rent richting de bal. Eðvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Belkemiren probeert naar een medespeler te passen. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Puşcaşu de bal onder controle te krijgen. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... Petrucio bokst de bal weg.

84e minuut.
Madec met een sublieme pass. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Firoud geeft de bal voor. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török met een sublieme pass. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... Kočiš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Burdasz Team 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 35%, Burdasz Team 65%.
FC Imperium - Burdasz Team 4:3