Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KVS "SVK" Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8596
KVS `SVK` F.C. Djem
05 Tactiek grmbl
47% Balbezit 53%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 67.8
solide Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Haberer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jégou de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi verovert de bal door een tackle van achteren. Herédi schiet op doel. Dwójak bokst de bal weg.

2e minuut.
Ciurea geeft een hoge lob. Tack probeert de bal met de borst te controleren. Tack geeft de bal voor. Coquart maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Moscato kopt de bal weg. Herédi is nu in balbezit. Coquart rent richting de bal. Coquart draait met de bal, schiet en ... Floricioiu probeert de bal aan de voet te houden. Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Apers geeft een hoge lob. Herédi is nu in balbezit. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Dwójak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:1

7e minuut.
Gómez Espín passt de bal in één keer door. Raedt is nu in balbezit. Gómez Espín begaat een overtreding. Gómez Espín krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Moscato met een sublieme pass. Coquart is nu in balbezit. Coquart geeft een hoge lob. Herédi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi draait met de bal, schiet en ... Floricioiu probeert de bal aan de voet te houden. Raedt geeft een lange en hoge pass. Coquart krijgt zijn hoofd ertegen. Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Floricioiu geeft een hoge lob. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat geeft de bal voor. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tack rent richting de bal. Tack speelt de bal door. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi schiet op doel. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:2

22e minuut.
Moscato verovert de bal door een tackle van achteren. Moscato probeert naar een medespeler te passen. Coquart rent richting de bal. Coquart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:3

24e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Tack bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack passt de bal zonder na te denken. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gómez Espín passt de bal in één keer door. Mavrocordat speelt de bal door. Coquart heeft problemen om de bal te vangen. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mavrocordat met een sublieme pass. Tack bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack geeft een hoge lob. Coquart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:4

31e minuut.
Moscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscato passt de bal in één keer door. Tack probeert naar een medespeler te passen. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:5

39e minuut.
Apers geeft een lange en hoge pass. Coquart is nu in balbezit. Coquart met een sublieme pass. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Kanownik de bal. Apers begaat een overtreding. Kanownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Facchielli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tack bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack passt de bal met de wreef. Herédi is nu in balbezit. Herédi draait met de bal, schiet en ... Floricioiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 87%, F.C. Djem 13%.
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:6

46e minuut.
Inworp. Booser komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Heide heeft problemen om de bal te vangen. Moscato met een sublieme pass. Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt geeft de bal voor. Booser krijgt zijn hoofd ertegen. Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoneriu komt het veld opgelopen. La Rosa komt het veld opgelopen. Aparicio komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Raedt geeft een lange en hoge pass. Dwójak met een sublieme pass. Moscato probeert naar een medespeler te passen. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel. Dwójak bokst de bal weg.

58e minuut.
Tack rent richting de bal. Moscato rent richting de bal. Moscato geeft de bal voor. Klungelig pakt Booser de bal. Booser schiet op doel. Dwójak bokst de bal weg. Herédi is nu in balbezit. Herédi schiet op doel. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:7

60e minuut.
Jégou speelt de bal door. Dubourg geeft een hoge lob. Booser kopt de bal weg. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi is nu in balbezit. Booser is nu in balbezit. Booser draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:8

65e minuut.
Gómez Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi rent richting de bal. Gómez Espín begaat een overtreding. Gómez Espín krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Herédi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raedt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Booser kopt de bal weg. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ... Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Raedt is nu in balbezit. Raedt passt de bal met de wreef. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi schiet op doel. Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:9

68e minuut.
Dubourg speelt de bal door. Raedt speelt de bal door. Booser rent richting de bal. Booser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:10

69e minuut.
Dubourg probeert naar een medespeler te passen. Moscato speelt de bal door. Herédi rent richting de bal. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tack bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack geeft de bal voor. Booser springt en kopt de bal. Dwójak bokst de bal weg.

71e minuut.
Manavella bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavella geeft een lange en hoge pass. Booser kopt de bal weg. Herédi is nu in balbezit. Herédi draait met de bal, schiet en ... Dwójak bokst de bal weg. Booser is nu in balbezit. Booser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:11

73e minuut.
Daar is Tack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tack passt de bal zonder na te denken. Herédi is nu in balbezit. Herédi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:12

75e minuut.
Jégou heeft problemen om de bal te vangen. Moscato met een sublieme pass. Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Booser rent richting de bal. Booser draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Floricioiu heeft problemen om de bal te vangen. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:13

81e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Raedt verovert de bal door een tackle van achteren. Raedt met een sublieme pass. Daar is Manavella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavella geeft een hoge lob. Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:14

82e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal zonder na te denken. Moscato rent richting de bal. Moscato geeft een hoge lob. Herédi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:15

83e minuut.
Facchielli is nu in balbezit. Herédi is nu in balbezit. Facchielli maakt een afschuwelijke overtreding. Facchielli krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Herédi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moscato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Booser is nu in balbezit. Booser passt de bal in één keer door. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:16

86e minuut.
Dwójak speelt de bal door. Moscato is nu in balbezit. Moscato met een sublieme pass. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:17

89e minuut.
Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt passt de bal met de wreef. Booser rent richting de bal. Booser draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 82%, F.C. Djem 18%.
KVS `SVK` - F.C. Djem 0:17