Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5305
FC Montluçon Borussia Caennais
Mi Galette Tactiek Lords
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.1 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Varbanov is nu in balbezit. Varbanov passt de bal zonder na te denken. Ayache speelt de bal door. Lytras geeft de bal voor. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacheco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacheco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dupré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Borussia Caennais 1:0

7e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Dupré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Borussia Caennais 2:0

15e minuut.
Brisset met de inworp. Kuslapu probeert de bal met de borst te controleren. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Borussia Caennais 2:1

33e minuut.
Tusseau rent richting de bal. Tusseau geeft een hoge lob. Pomper met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 35%, Borussia Caennais 65%.
FC Montluçon - Borussia Caennais 2:1

48e minuut.
Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Tusseau speelt de bal door. Pomper is nu in balbezit. Pomper geeft de bal voor. Pelizzaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Varbanov rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Tusseau speelt de bal door. Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper geeft een hoge lob. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pomper verovert de bal door een tackle van achteren. Pomper passt de bal in één keer door. Kuslapu rent richting de bal. Kuslapu geeft een hoge lob. Pelizzaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ayache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastaens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 24%, Borussia Caennais 76%.
FC Montluçon - Borussia Caennais 2:1