Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baboon FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1564
Baboon FC DarkSide FC
4somewith3somev2 Tactiek Higher 433
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 56.5
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Boiadeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dacourt met de inworp. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Thys rent richting de bal. Hampel onderschept slim de pass. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Dacourt verovert de bal door een tackle van achteren. Dacourt passt de bal zonder na te denken. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Benzi trapt de bal weg van het doel. Land kan de bal niet met de borst controleren. Santinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santinelli krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cánovas is nu in balbezit. Cánovas haalt uit met een fantastische trap. Rybarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mutinelli trapt de bal weg. Hampel kopt de bal weg. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dacourt rent richting de bal. Dacourt passt de bal zonder na te denken. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella schiet op doel. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mutinelli trapt de bal weg. Pleşca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Njærheim de bal onder controle te krijgen. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt schiet op doel. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dacourt rent richting de bal. Dacourt geeft een hoge lob. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - DarkSide FC 0:1

35e minuut.
Dacourt passt de bal met de wreef. Neagoe rent richting de bal. Neagoe passt de bal zonder na te denken. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Njærheim geeft een hoge lob. Daar is Barbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas schiet op doel. Cervinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baboon FC - DarkSide FC 1:1

43e minuut.
Barbas is nu in balbezit. Orsoni onderschept slim de pass. Orsoni geeft een lange en hoge pass. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 72%, DarkSide FC 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baboon FC - DarkSide FC 1:1

46e minuut.
Gschwobat komt het veld opgelopen. Jaeken komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Orsoni speelt de bal door. Torres geeft een hoge lob. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - DarkSide FC 1:2

60e minuut.
Hampel passt de bal in één keer door. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gschwobat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Barbas ... Strafschop! Di Bella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neagoe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mutinelli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Hampel geeft de bal voor. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - DarkSide FC 1:3

65e minuut.
Orsoni neemt vlug de vrije trap. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne met een sublieme pass. Cánovas heeft problemen om de bal te vangen. Cánovas draait met de bal, schiet en ... Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hampel passt de bal zonder na te denken. Jaeken is nu in balbezit. Met opzet legt Bonaventuri zijn tegenspeler op de grond. Bonaventuri krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Cervinski met een harde bal richting middenveld. Di Bella kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - DarkSide FC 1:4

77e minuut.
Gschwobat passt de bal met de wreef. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - DarkSide FC 1:5

80e minuut.
Benzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cánovas rent richting de bal. Cánovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 84%, DarkSide FC 16%.
Baboon FC - DarkSide FC 1:5