Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Nouméa Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8838
FC Nouméa arturino fc
New Tactiek Torino 75 76
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Kotuniak de bal. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Rampillon kopt de bal weg. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Villalvilla passt de bal zonder na te denken. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini geeft een lange en hoge pass. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Villalvilla de bal. Villalvilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Leblanc de bal. Calero onderschept slim de pass. Calero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:1

25e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Cavallini rent richting de bal. Cavallini passt de bal zonder na te denken. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero haalt uit met een fantastische trap. Vivien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulon is nu in balbezit. Foulon geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cavallini speelt de bal door. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:2

31e minuut.
Cavallini passt de bal in één keer door. Daar is Villalvilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalvilla passt de bal zonder na te denken. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bellia geeft de bal voor. Cavallini kopt de bal weg. Battiston heeft problemen om de bal te vangen. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Battiston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavallini rent richting de bal. Cavallini geeft een lange en hoge pass. Kanclerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Vivien maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

42e minuut.
Rampillon geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chalbaud stond buitenspel. Bellia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 66%, arturino fc 34%.
FC Nouméa - arturino fc 0:2

46e minuut.
Niskanen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Villalvilla is nu in balbezit. Villalvilla geeft een hoge lob. Prieur rent richting de bal. Villalvilla rent richting de bal. Villalvilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:3

50e minuut.
Trčka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Mvila passt de bal zonder na te denken. Battiston bereikt de bal nog maar net als eerste. Battiston probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Manceau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalvilla is nu in balbezit. Kanclerz speelt de bal door. Calero rent richting de bal. Calero draait met de bal, schiet en ... Vivien bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Guerinoni komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Menéndez kopt de bal weg. Daar is Manceau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk rent richting de bal. Witczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:4

63e minuut.
Klungelig pakt Cavallini de bal. Cavallini geeft een lange en hoge pass. Rampillon heeft problemen om de bal te vangen. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:5

67e minuut.
Villalvilla onderschept slim de pass. Villalvilla passt de bal met de wreef. Witczyk met een sublieme pass. Villalvilla is nu in balbezit. Villalvilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bellia speelt de bal door. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini geeft de bal voor. Guerinoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cavallini passt de bal in één keer door. Villalvilla is nu in balbezit. Cavallini met een sublieme pass. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Manceau heeft problemen om de bal te vangen. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk passt de bal in één keer door. Villalvilla geeft de bal voor. Guerinoni krijgt zijn hoofd ertegen. Vivien bokst de bal weg.

77e minuut.
Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini passt de bal zonder na te denken. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:6

79e minuut.
Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk passt de bal in één keer door. Guerinoni heeft problemen om de bal te vangen. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Vivien werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:7

86e minuut.
Kanclerz passt de bal in één keer door. Villalvilla geeft een hoge lob. Cavallini rent richting de bal. Cavallini geeft een lange en hoge pass. Kanclerz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Foulon rent richting de bal. Villalvilla verovert de bal door een tackle van achteren. Villalvilla passt de bal in één keer door. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Manceau rent richting de bal. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk met een sublieme pass. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - arturino fc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 78%, arturino fc 22%.
FC Nouméa - arturino fc 0:8