Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Einsteins Club Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6443
Einsteins Club BSC Yang Toys
Att Training Tactiek Double ATT SW
45% Balbezit 55%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jermann met een sublieme pass. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli met een sublieme pass. Golidberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bean is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono passt de bal met de wreef. Golidberg rent richting de bal. Golidberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fies passt de bal in één keer door. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono speelt de bal door. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Golidberg kopt de bal weg. Schletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sriwahono krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Golidberg passt de bal zonder na te denken. Sriwahono rent richting de bal. Schaub onderschept slim de pass. Golidberg verovert de bal door een tackle van achteren. Golidberg haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Nolfi speelt de bal door. Schletti rent richting de bal. Schletti geeft een lange en hoge pass. Fies geeft een hoge lob. Sriwahono maakt een snoekduik en kopt de bal. Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur bokst de bal weg. Schaub verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jermann rent richting de bal. Jermann passt de bal met de wreef. Fies speelt de bal door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - BSC Yang Toys 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen geeft een lange en hoge pass. Golidberg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - BSC Yang Toys 0:2

37e minuut.
Kästli passt de bal in één keer door. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen passt de bal met de wreef. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aufdermaur trapt de bal weg van het doel. Fies speelt de bal door. Golidberg rent richting de bal. Golidberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Quirijnen kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono passt de bal in één keer door. Fies geeft een hoge lob. Golidberg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nordmann kopt de bal weg. Jermann rent richting de bal. Jermann probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 86%, BSC Yang Toys 14%.
Einsteins Club - BSC Yang Toys 0:2

49e minuut.
Kästli met een snelle inworp. Jermann rent richting de bal. Jermann speelt de bal door. Kästli rent richting de bal. Kästli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Schaub geeft een hoge lob. Tremis kopt de bal weg. Fies speelt de bal door. Golidberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fies kopt de bal weg. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen met een sublieme pass. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schaub trapt de bal weg van het doel. Quirijnen kopt de bal weg. Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fies geeft een lange en hoge pass. Golidberg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schletti rent richting de bal. Schletti speelt de bal door. Quirijnen met een sublieme pass. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Jermann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quirijnen de bal. Quirijnen speelt de bal door. Golidberg rent richting de bal. Golidberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - BSC Yang Toys 0:3

76e minuut.
Schaub geeft de bal voor. Jermann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schaub de bal. Golidberg rent richting de bal. Golidberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kilkus speelt de bal door. Fies rent richting de bal. Fies passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Golidberg de bal. Golidberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Quirijnen probeert de bal aan de voet te houden. Schletti is nu in balbezit. Quirijnen onderschept slim de pass. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Quirijnen met een sublieme pass. Jermann heeft problemen om de bal te vangen. Jermann passt de bal zonder na te denken. Golidberg rent richting de bal. Golidberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sriwahono rent richting de bal. Aufdermaur speelt de bal door. Quirijnen kopt de bal weg. Golidberg controleert de bal met de borst. Golidberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Fies is nu in balbezit. Daar is Fies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fies passt de bal in één keer door. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Carozo met een harde bal richting middenveld. Sriwahono kopt de bal weg. Golidberg controleert de bal met de borst. Golidberg schiet op doel. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 88%, BSC Yang Toys 12%.
Einsteins Club - BSC Yang Toys 0:3