Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kids Team Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5772
Kids Team Unirea Barasti
Cupa Tactiek Proba
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 46.2
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


18e minuut.
Manaflı geeft de bal voor. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler geeft een hoge lob. Damian krijgt zijn hoofd ertegen. Atencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mazzillo kopt de bal weg. Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołucki is nu in balbezit. Wołucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - Unirea Barasti 0:1

32e minuut.
Inworp. Bastidas met een snelle inworp. Klungelig pakt Aubrecht de bal. Aubrecht geeft een hoge lob. Damian springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Aubrecht rent richting de bal. Aubrecht geeft een hoge lob. Benini bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian haalt uit met een fantastische trap. Atencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bastidas met een snelle inworp. Aubrecht geeft een hoge lob. Damian maakt een snoekduik en kopt de bal. Atencia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 56%, Unirea Barasti 44%.
Kids Team - Unirea Barasti 0:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez speelt de bal door. Aubrecht geeft de bal voor. Atencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Orczykowski speelt de bal door. Wołucki rent richting de bal. Manaflı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Manaflı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Manaflı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Lin is nu in balbezit. Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Grama probeert naar een medespeler te passen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel. Atencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurz rent richting de bal. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kids Team - Unirea Barasti 1:1

72e minuut.
Aubrecht geeft de bal voor. Buitenspel voor Damian. Goede buitenspelval van de verdediging. Cuéllar neemt vlug de vrije trap. Barzizza rent richting de bal. Barzizza schiet op doel. Chiţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 55%, Unirea Barasti 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kids Team - Unirea Barasti 1:1