Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Istvan Nagy
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4563
ATLETICO VERRUCA Svariuni
QTT+ Tactiek Primero
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Martins passt de bal met de wreef. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne met een sublieme pass. Manteca rent richting de bal. Lazzarotti onderschept slim de pass. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cimbru met een snelle inworp. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazzarotti. Lazzarotti krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Martins kopt de bal weg. Ajeti rent richting de bal. Lazzarotti heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap. Lippi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:1

12e minuut.
Cimbru met de inworp. Lazzarotti is nu in balbezit. Dukai maakt een afschuwelijke overtreding. Dukai krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cimbru geeft een hoge lob. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti speelt de bal door. Ajeti rent richting de bal. Ajeti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lazzarotti passt de bal zonder na te denken. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ajeti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavadlı neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lippi bokst de bal weg. Paal! Ajeti is nu in balbezit. Ajeti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Taisne passt de bal in één keer door. Lazzarotti heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotti passt de bal met de wreef. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Martins onderschept slim de pass. Martins passt de bal in één keer door. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti draait met de bal, schiet en ... Lippi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:2

44e minuut.
Dukai passt de bal zonder na te denken. Trombatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombatore met een sublieme pass. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Patellis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 67%, Svariuni 33%.
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:2

46e minuut.
Xasaylı komt het veld opgelopen. Gutemberg komt het veld opgelopen. Dani komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lippi met een sublieme pass. Dani kopt de bal weg. Klungelig pakt Spreafico de bal. Ajeti rent richting de bal. Ajeti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Manteca rent richting de bal. Dani onderschept slim de pass. Dani passt de bal zonder na te denken. Cavadlı rent richting de bal. Cavadlı schiet op doel. Lippi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vlad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ajeti springt en kopt de bal. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Cimbru passt de bal met de wreef. Spreafico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti onderschept slim de pass. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dani rent richting de bal. Dani speelt de bal door. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad geeft een lange en hoge pass. Ajeti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:3

61e minuut.
Spreafico rent richting de bal. Lazzarotti onderschept slim de pass. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tozzi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dukai is nu in balbezit. Ajeti verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Tozzi de bal. Tozzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cieno trapt de bal weg van het doel. Dani kopt de bal weg. Carpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti rent richting de bal. Ajeti draait met de bal, schiet en ... Lippi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lippi niet meer kan verder spelen. Lazzarotti met de inworp. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:4

79e minuut.
Dukai rent richting de bal. Cimbru onderschept slim de pass. Cimbru speelt de bal door. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vlad passt de bal zonder na te denken. Goi geeft de bal voor. Ajeti kopt de bal weg. Tozzi heeft problemen om de bal te vangen. Tozzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Spreafico geeft de bal voor. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti passt de bal zonder na te denken. Dani rent richting de bal. Dani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cimbru passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti passt de bal in één keer door. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti passt de bal zonder na te denken. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jaranowski trapt de bal weg. Vlad kopt de bal weg. Cieno rent richting de bal. Tozzi onderschept slim de pass. Tozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:5

90e minuut.
Cimbru geeft een hoge lob. Tozzi is nu in balbezit. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO VERRUCA 75%, Svariuni 25%.
ATLETICO VERRUCA - Svariuni 0:6