Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Słowaka Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3373
Vistula Gdańsk Dąbrowa Górnicza
jak 2 Tactiek 5-2-3
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 46.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Siekierecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki passt de bal in één keer door. Oswos is nu in balbezit. Oswos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Siekierecki is nu in balbezit. Życki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamkhadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamkhadze krijgt een gele kaart. Życki raakt geblesseerd tijdens het duel. Życki wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Swan probeert naar een medespeler te passen. Preste is nu in balbezit. Drtil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pawlaczyk wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Dąbrowa Górnicza 1:0

18e minuut.
Kamkhadze probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk passt de bal in één keer door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Bertolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pawlaczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estrada is nu in balbezit. Preste is nu in balbezit. Preste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Drtil onderschept slim de pass. Drtil geeft een hoge lob. Łukasik probeert naar een medespeler te passen. Swan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos passt de bal met de wreef. Sütő rent richting de bal. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Życki passt de bal met de wreef. Oswos rent richting de bal. Oswos passt de bal in één keer door. Łukasik rent richting de bal. Łukasik schiet op doel. Krnąbrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Medina probeert de bal aan de voet te houden. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 48%, Dąbrowa Górnicza 52%.
Vistula Gdańsk - Dąbrowa Górnicza 1:0

49e minuut.
Kamkhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamkhadze probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk geeft de bal voor. Estrada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila rent richting de bal. Vila geeft de bal voor. Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Estrada krijgt zijn hoofd ertegen. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Dąbrowa Górnicza 2:0

57e minuut.
Oswos is nu in balbezit. Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Trung passt de bal in één keer door. Preste heeft problemen om de bal te vangen. Preste schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Dąbrowa Górnicza 3:0

60e minuut.
Tajchman geeft een lange en hoge pass. Swan heeft problemen om de bal te vangen. Swan speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Preste passt de bal zonder na te denken. Estrada controleert de bal met de borst. Medina rent richting de bal. Preste onderschept slim de pass. Preste schiet op doel. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sütő speelt de bal door. Avalos rent richting de bal. Życki begaat een overtreding. Życki krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Sütő rent richting de bal. Preste onderschept slim de pass. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pawlaczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vila is nu in balbezit. Vila geeft een lange en hoge pass. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tajchman is nu in balbezit. Tajchman geeft een hoge lob. Kamkhadze rent richting de bal. Preste is nu in balbezit. Preste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Swan passt de bal zonder na te denken. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym begaat een overtreding. Preste is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pawlaczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 30%, Dąbrowa Górnicza 70%.
Vistula Gdańsk - Dąbrowa Górnicza 3:0