Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8076
Dragon Ball FC Kryry
TTTT Tactiek tren speeda nowa
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 65.7
good Schieten good
good Passen very good
average Verdedigen average


7e minuut.
Mycek probeert naar een medespeler te passen. Tanasilović probeert naar een medespeler te passen. Cassis probeert naar een medespeler te passen. Cramer rent richting de bal. Cramer draait met de bal, schiet en ... Rousseff bokst de bal weg. Cramer is nu in balbezit. Cramer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - FC Kryry 0:1

12e minuut.
Meireles probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cramer met een snelle inworp. Meireles is nu in balbezit. Meireles haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
İbrahimbəyov geeft een hoge lob. Trento is nu in balbezit. Klungelig pakt Trento de bal. Trento draait met de bal, schiet en ... Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon Ball - FC Kryry 1:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cramer met de inworp. Trento rent richting de bal. Cramer onderschept slim de pass. Cramer draait met de bal, schiet en ... Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - FC Kryry 1:2

33e minuut.
Meireles draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Habuczki trapt de bal weg van het doel. Cramer rent richting de bal. Cramer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bicski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meireles rent richting de bal. Meireles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Habuczki trapt de bal weg van het doel. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer heeft problemen om de bal te vangen. Cramer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 53%, FC Kryry 47%.
Dragon Ball - FC Kryry 1:2

50e minuut.
Osowski probeert naar een medespeler te passen. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek met een sublieme pass. Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cramer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Matiku komt het veld opgelopen. Meireles met een snelle inworp. Cramer is nu in balbezit. Cramer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - FC Kryry 1:3

65e minuut.
Cramer verovert de bal door een tackle van achteren. Cramer met een sublieme pass. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Cassis rent richting de bal. Cassis haalt uit met een fantastische trap. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Meireles is nu in balbezit. Habuczki speelt de bal door. Cramer rent richting de bal. Cramer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - FC Kryry 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 48%, FC Kryry 52%.
Dragon Ball - FC Kryry 1:4