Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nadzieja Matką Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3225
Nadzieja Matką Victoria Keflavik
a433 mod 1 Tactiek sativa
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 34.1
good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen weak


7e minuut.
Niewiadomski heeft problemen om de bal te vangen. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Zagajewski is nu in balbezit. Zagajewski passt de bal in één keer door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Örnsson onderschept slim de pass. Örnsson probeert naar een medespeler te passen. Heiðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski schiet op doel. Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Örnsson rent richting de bal. Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aðalbjörnsson. Paranghel raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paranghel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ægirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Victoria Keflavik 1:0

18e minuut.
Aðalbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Früchtl verovert de bal door een tackle van achteren. Früchtl passt de bal in één keer door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daðason met een sublieme pass. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Früchtl verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Niewiadomski passt de bal met de wreef. Paranghel rent richting de bal. Schaeffer rent richting de bal. Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Victoria Keflavik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadzieja Matką 37%, Victoria Keflavik 63%.
Nadzieja Matką - Victoria Keflavik 2:0

46e minuut.
Prys komt het veld opgelopen. Gmitrzak komt het veld opgelopen. Wąpierz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rysz rent richting de bal. Kozach begaat een overtreding. Rysz raakt geblesseerd tijdens het duel. Odwald met een snel genomen vrije trap. Aðalbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Datvadze kopt de bal weg. Rysz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Victoria Keflavik 2:1

59e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Gmitrzak onderschept slim de pass. Gmitrzak passt de bal met de wreef. Kozach rent richting de bal. Kozach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Niewiadomski met een snelle inworp. Prys bereikt de bal nog maar net als eerste. Prys geeft de bal voor. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Heiðarsson met een harde bal richting middenveld. Cugowski kopt de bal weg. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski schiet op doel. Ægirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuba trapt de bal weg. Wąpierz kopt de bal weg. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski onderschept slim de pass. Cugowski speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ægirsson trapt de bal weg van het doel. Prys kopt de bal weg. Örnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Paranghel rent richting de bal. Örnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Victoria Keflavik 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadzieja Matką 39%, Victoria Keflavik 61%.
Nadzieja Matką - Victoria Keflavik 3:1