Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Detelinara FKNS
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6628
FK Novi Sad ЦЗВ
prijateljska 3 Tactiek trinatri
34% Balbezit 66%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Dunst met een sublieme pass. Mijatović rent richting de bal. Daar is Mijatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatović schiet op doel. Przewoźniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - ЦЗВ 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González met de inworp. Vulchinovski rent richting de bal. Paspalj onderschept slim de pass. Paspalj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paspalj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osimani kan de bal niet met de borst controleren. Mijatović is nu in balbezit. Daar is Mijatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatović draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak bokst de bal weg.

20e minuut.
Paspalj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flauer probeert naar een medespeler te passen. Gazzè met een sublieme pass. Mijatović rent richting de bal. Mijatović schiet op doel. Przewoźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gazzè passt de bal met de wreef. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino passt de bal met de wreef. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Vulchinovski speelt de bal door. Gazzè speelt de bal door. Mijatović rent richting de bal. Mijatović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Flauer met een sublieme pass. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Flauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mijatović is nu in balbezit. Osimani begaat een overtreding. Mijatović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gazzè zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - ЦЗВ 0:2

39e minuut.
Przewoźniak speelt de bal door. Gazzè kopt de bal weg. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović schiet op doel. Przewoźniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - ЦЗВ 0:3

40e minuut.
González met een sublieme pass. Klungelig pakt Paspalj de bal. Mijatović rent richting de bal. Mijatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przewoźniak met een harde bal richting middenveld. Gazzè kopt de bal weg. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paspalj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Flauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - ЦЗВ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Sad 47%, ЦЗВ 53%.
FK Novi Sad - ЦЗВ 1:3

51e minuut.
Osimani kan de bal niet met de borst controleren. Osimani geeft een hoge lob. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Flauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - ЦЗВ 2:3

53e minuut.
Paspalj met de inworp. Osimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Osimani passt de bal met de wreef. Mijatović probeert de bal aan de voet te houden. Mijatović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Alexandrino met een sublieme pass. Giuntini speelt de bal door. Flauer heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Novi Sad - ЦЗВ 3:3

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paspalj neemt de hoekschop. González rent richting de bal. González schiet op doel. Flauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Gazzè probeert naar een medespeler te passen. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović schiet op doel. Przewoźniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mijatović rent richting de bal. Mijatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - ЦЗВ 3:4

61e minuut.
Paspalj passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mijatović neemt de hoekschop. Gazzè heeft problemen om de bal te vangen. Gazzè draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paspalj is nu in balbezit. Gazzè onderschept slim de pass. Gazzè schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mijatović draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak speelt de bal door. Gazzè kopt de bal weg. Mijatović is nu in balbezit. Mijatović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Sad 56%, ЦЗВ 44%.
FK Novi Sad - ЦЗВ 3:4