Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kartoflisko
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3753
Kamienica City Duma Wróblewa
me Tactiek Toudi
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten adequate
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Istvan met een sublieme pass. Klungelig pakt Brocador de bal. Brocador passt de bal zonder na te denken. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh haalt uit met een fantastische trap. Escobar bokst de bal weg.

11e minuut.
Chmelnickas heeft problemen om de bal te vangen. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador is nu in balbezit. Brocador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Duma Wróblewa 0:1

18e minuut.
Porumbel passt de bal in één keer door. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol passt de bal in één keer door. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Brocador is nu in balbezit. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherzh schiet op doel. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Paradisi met een sublieme pass. Tsilitzoglou is nu in balbezit. Porumbel begaat een overtreding. Porumbel krijgt een gele kaart. Tsilitzoglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paradisi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Schiavon speelt de bal door. Papale is nu in balbezit. Porumbel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porumbel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Papale raakt geblesseerd tijdens het duel. Paradisi met een snel genomen vrije trap. Papale rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Czusz is nu in balbezit. Brocador verovert de bal door een tackle van achteren. Brocador passt de bal zonder na te denken. Zherzh rent richting de bal. Zherzh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Istvan passt de bal met de wreef. Stefaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuadrado. Cuadrado krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pérez Riverol met de inworp. Paradisi rent richting de bal. Brocador onderschept slim de pass. Brocador haalt uit met een fantastische trap. Zherzh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vračar is nu in balbezit. Vračar geeft een hoge lob. Tahirović rent richting de bal. Tahirović geeft een lange en hoge pass. Papale springt en kopt de bal. Ferré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsilitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilitzoglou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 61%, Duma Wróblewa 39%.
Kamienica City - Duma Wróblewa 0:1

46e minuut.
Panovski komt het veld opgelopen. van Eijk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chmelnickas onderschept slim de pass. Pérez Riverol onderschept slim de pass. Pérez Riverol met een sublieme pass. Istvan geeft een hoge lob. Zherzh krijgt zijn hoofd ertegen. Escobar bokst de bal weg.

50e minuut.
Stefaniuk is nu in balbezit. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado met een sublieme pass. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamienica City - Duma Wróblewa 1:1

51e minuut.
Paradisi met een sublieme pass. van Eijk rent richting de bal. Czysty rent richting de bal. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Ferré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Brocador geeft een hoge lob. Zherzh is nu in balbezit. Czusz begaat een overtreding. Zherzh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brocador neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. Tsilitzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Ferré werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Lew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk rent richting de bal. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Duma Wróblewa 2:1

66e minuut.
Paradisi probeert naar een medespeler te passen. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew begaat een overtreding. Lew krijgt een gele kaart. van Eijk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negoescu komt het veld opgelopen. Paradisi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Eijk krijgt zijn hoofd ertegen. Ferré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador geeft een hoge lob. Zherzh is nu in balbezit. Zherzh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamienica City - Duma Wróblewa 2:2

70e minuut.
Radowiecki geeft de bal voor. van Eijk is nu in balbezit. Czysty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Eijk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsilitzoglou legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Duma Wróblewa 3:2

72e minuut.
Ferré probeert naar een medespeler te passen. Schiavon kopt de bal weg. Dembiński is nu in balbezit. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brocador passt de bal met de wreef. Pérez Riverol is nu in balbezit. Chmelnickas maakt een afschuwelijke overtreding. Chmelnickas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pérez Riverol passt de bal in één keer door. Stefaniuk is nu in balbezit. Stefaniuk probeert naar een medespeler te passen. Zherzh rent richting de bal. Zherzh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 49%, Duma Wróblewa 51%.
Kamienica City - Duma Wróblewa 3:2