Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Luigi Ferraris
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7352
Grande Sampdoria F.C. Club Saint
Dragon Tactiek aanvallend
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
G. Neville rent richting de bal. G. Neville passt de bal met de wreef. Blešić probeert naar een medespeler te passen. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng met een sublieme pass. Rempalski probeert naar een medespeler te passen. Begines is nu in balbezit. Begines draait met de bal, schiet en ... Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Agnello speelt de bal door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Blešić onderschept slim de pass. Blešić speelt de bal door. Ukleja speelt de bal door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rozo geeft de bal voor. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. G. Neville rent richting de bal. G. Neville geeft een lange en hoge pass. Milev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mžourek probeert naar een medespeler te passen. Milev is nu in balbezit. Agnello onderschept slim de pass. Blešić onderschept slim de pass. Blešić haalt uit met een fantastische trap. Metelka bokst de bal weg.

19e minuut.
Kovalciuk speelt de bal door. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng probeert naar een medespeler te passen. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Blešić rent richting de bal. Blešić passt de bal zonder na te denken. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli draait met de bal, schiet en ... Metelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - F.C. Club Saint 1:0

30e minuut.
Milev is nu in balbezit. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalciuk rent richting de bal. Tonoli onderschept slim de pass. Tonoli schiet op doel. Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mžourek kopt de bal weg. Rozo is nu in balbezit. Kovalciuk begaat een overtreding. Rozo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Parashkevov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Quesada speelt de bal door. Rempalski rent richting de bal. Rempalski met een sublieme pass. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines draait met de bal, schiet en ... Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Soltanov de bal. Begines is nu in balbezit. Begines haalt uit met een fantastische trap. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salayev verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Begines is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - F.C. Club Saint 1:1

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oriani trapt de bal weg. Tonoli kopt de bal weg. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Metelka met een harde bal richting middenveld. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert G. Neville de bal onder controle te krijgen. G. Neville geeft een lange en hoge pass. Blešić springt en kopt de bal. Metelka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 38%, F.C. Club Saint 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grande Sampdoria - F.C. Club Saint 1:1

54e minuut.
Soltanov geeft een hoge lob. Milev rent richting de bal. Tonoli rent richting de bal. Milev is nu in balbezit. Milev haalt uit met een fantastische trap. Metelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Soltanov passt de bal met de wreef. Agnello rent richting de bal. Tonoli verovert de bal door een tackle van achteren. Tonoli draait met de bal, schiet en ... Metelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić passt de bal zonder na te denken. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ... Metelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - F.C. Club Saint 2:1

65e minuut.
G. Neville kopt de bal weg. Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov speelt de bal door. Tonoli rent richting de bal. Tonoli schiet op doel. Metelka bokst de bal weg. Milev probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rozo speelt de bal door. Parashkevov is nu in balbezit. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rozo de bal. Rozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rozo met de inworp. Parashkevov geeft de bal voor. Daar is Milev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - F.C. Club Saint 3:1

81e minuut.
G. Neville geeft een hoge lob. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milev neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Parashkevov passt de bal met de wreef. Daar is Rozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovalciuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovalciuk krijgt een gele kaart. Rozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parashkevov komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 30%, F.C. Club Saint 70%.
Grande Sampdoria - F.C. Club Saint 3:1