Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Gradina United Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4727
F.C. Gradina United Carovo
mod442 Tactiek pa
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
45 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 28.2
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Hubchev passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Strhal de bal. Grbas probeert naar een medespeler te passen. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 1:0

9e minuut.
Buljić met een sublieme pass. Mandeganja is nu in balbezit. Mandeganja probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal met de wreef. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 2:0

14e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Frkala begaat een overtreding. Avramović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hubchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varga maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

17e minuut.
Kajmak rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga geeft een hoge lob. Avramović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrin rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 3:0

18e minuut.
Daar is Ţânţar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butorović is nu in balbezit. Avramović onderschept slim de pass. Avramović draait met de bal, schiet en ... Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 4:0

23e minuut.
Prešnjak rent richting de bal. Prešnjak geeft de bal voor. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ţânţar de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrin kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajowy de bal. Avramović rent richting de bal. Avramović geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga speelt de bal door. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 5:0

31e minuut.
Varga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Avramović de bal. Avramović passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Delagrammatikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga passt de bal zonder na te denken. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ... Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 6:0

35e minuut.
Strhal passt de bal met de wreef. Ranj rent richting de bal. Karinja maakt een afschuwelijke overtreding. Karinja krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Buljić passt de bal in één keer door. Mandeganja probeert naar een medespeler te passen. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga schiet op doel. Đức Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 7:0

43e minuut.
Avramović rent richting de bal. Avramović passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 8:0

45e minuut.
Kajmak probeert de bal aan de voet te houden. Delagrammatikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel. Đức Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 37%, Carovo 63%.
F.C. Gradina United - Carovo 9:0

46e minuut.
Butorović heeft problemen om de bal te vangen. Frkala rent richting de bal. Frkala passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Petrin de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 10:0

54e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga met een sublieme pass. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović schiet op doel. Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 11:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butorović met een snelle inworp. Avramović rent richting de bal. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Hubchev passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Buljić passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga geeft de bal voor. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Avramović geeft een hoge lob. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 12:0

66e minuut.
Delagrammatikas is nu in balbezit. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal passt de bal met de wreef. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ... Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 13:0

68e minuut.
Gajowy probeert naar een medespeler te passen. Petrin probeert de bal met de borst te controleren. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 14:0

68e minuut.
Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal passt de bal in één keer door. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga met een sublieme pass. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... Đức Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 15:0

75e minuut.
Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal met de wreef. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Varga geeft de bal voor. Avramović kopt de bal weg. Hubchev speelt de bal door. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mandeganja heeft problemen om de bal te vangen. Mandeganja passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Đức Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 16:0

86e minuut.
Hubchev passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 17:0

87e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Butorović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avramović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karinja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 18:0

90e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal zonder na te denken. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. Đức Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Carovo 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 28%, Carovo 72%.
F.C. Gradina United - Carovo 19:0