Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8896
FC Montluçon FC HAYQ
Mi Galette Tactiek tiko
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 59
very good Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Kożusznik passt de bal in één keer door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Trzaska rent richting de bal. Trzaska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mansuryan kopt de bal weg. Zakarić met een sublieme pass. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - FC HAYQ 1:0

13e minuut.
Zakarić passt de bal in één keer door. Guinet rent richting de bal. Guinet probeert naar een medespeler te passen. Zakarić geeft de bal voor. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen. Freguês verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Martínez Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mina geeft de bal voor. Lucesole bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondin verovert de bal door een tackle van achteren. Grondin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zakarić passt de bal in één keer door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel. Veltroni probeert de bal aan de voet te houden. Freguês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - FC HAYQ 2:0

42e minuut.
Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Trosell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 22%, FC HAYQ 78%.
FC Montluçon - FC HAYQ 2:0

47e minuut.
Jevđević is nu in balbezit. Kożusznik is nu in balbezit. Met opzet legt Jevđević zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jevđević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jevđević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Fijałkowski passt de bal in één keer door. Słomczyński probeert naar een medespeler te passen. Zakarić speelt de bal door. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Freguês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trzaska rent richting de bal. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Songin rent richting de bal. Fijałkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Songin raakt geblesseerd tijdens het duel. Romanik komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić passt de bal zonder na te denken. Guinet is nu in balbezit. Guinet geeft een hoge lob. Pelizzaro springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fijałkowski onderschept slim de pass. Zakarić is nu in balbezit. Zakarić probeert naar een medespeler te passen. Guinet rent richting de bal. Guinet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - FC HAYQ 3:0

84e minuut.
Lucesole is nu in balbezit. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Veltroni geeft een hoge lob. Remédios is nu in balbezit. Zakarić begaat een overtreding. Zakarić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 24%, FC HAYQ 76%.
FC Montluçon - FC HAYQ 3:0