Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4754
FC Scheibenwischer Einsteins Club
windblume Tactiek Att Training
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 35.2
solide Schieten goed
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Hauser geeft een lange en hoge pass. Tasic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bean. Bean krijgt een gele kaart. Tasic raakt geblesseerd tijdens het duel. Minnig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colombo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Troxler heeft problemen om de bal te vangen. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz passt de bal in één keer door. Colombo rent richting de bal. Colombo haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Einsteins Club 1:0

12e minuut.
Inworp. Schütz met een snelle inworp. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser passt de bal met de wreef. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Einsteins Club 2:0

18e minuut.
Schütz rent richting de bal. Schletti begaat een overtreding. Schütz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hauser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colombo krijgt zijn hoofd ertegen. Aufdermaur bokst de bal weg.

21e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz onderschept slim de pass. Schütz probeert naar een medespeler te passen. Colombo is nu in balbezit. Colombo haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur bokst de bal weg.

25e minuut.
Hauser passt de bal met de wreef. Schütz is nu in balbezit. Schütz geeft de bal voor. Colombo rent richting de bal. Colombo schiet op doel. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 19%, Einsteins Club 81%.
FC Scheibenwischer - Einsteins Club 2:0

56e minuut.
Schütz rent richting de bal. Schütz passt de bal met de wreef. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo schiet op doel. Aufdermaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Einsteins Club 3:0

59e minuut.
Schütz passt de bal met de wreef. Daar is Schletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasic met een sublieme pass. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo schiet op doel. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz geeft een lange en hoge pass. Tasic heeft problemen om de bal te vangen. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo schiet op doel. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Minnig passt de bal zonder na te denken. Colombo is nu in balbezit. Schaub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colombo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colombo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ziegler geeft een lange en hoge pass. Daar is Schütz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schütz passt de bal met de wreef. Colombo is nu in balbezit. Colombo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tasic de bal. Minnig is nu in balbezit. Brenner maakt een afschuwelijke overtreding. Brenner krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Minnig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minnig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nolfi de bal. Colombo verovert de bal door een tackle van achteren. Colombo schiet op doel. Aufdermaur probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Minnig met een snelle inworp. Tasic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasic geeft een lange en hoge pass. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Minnig onderschept slim de pass. Minnig speelt de bal door. Hauser is nu in balbezit. Hauser geeft de bal voor. Colombo maakt een snoekduik en kopt de bal. Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Schütz probeert naar een medespeler te passen. Tasic is nu in balbezit. Tasic geeft een hoge lob. Colombo rent richting de bal. Colombo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Einsteins Club 4:0

87e minuut.
Schütz speelt de bal door. Schaub is nu in balbezit. Schaub geeft een lange en hoge pass. Colombo is nu in balbezit. Colombo haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 15%, Einsteins Club 85%.
FC Scheibenwischer - Einsteins Club 4:0