Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: eksplozija Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2005
eksplozija FCBJ
NIK-NIK-NIK Tactiek 442
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 41.3
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Ćirković is nu in balbezit. Leblond is nu in balbezit. Latino verovert de bal door een tackle van achteren. Latino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FCBJ 1:0

8e minuut.
Leblond probeert naar een medespeler te passen. Pocrnja met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. Smadga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FCBJ 2:0

18e minuut.
Ćirković passt de bal zonder na te denken. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino passt de bal in één keer door. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Smadga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ferenac passt de bal met de wreef. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko passt de bal in één keer door. Latino rent richting de bal. Latino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FCBJ 3:0

29e minuut.
Župančić met een snelle inworp. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol is nu in balbezit. Ćirković rent richting de bal. Pintol geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Župančić onderschept slim de pass. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković speelt de bal door. Petrenko rent richting de bal. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FCBJ 4:0

33e minuut.
Bicento geeft een hoge lob. Pocrnja probeert de bal aan de voet te houden. Latino kopt de bal weg. Petrenko heeft problemen om de bal te vangen. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Smadga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Divljanović passt de bal zonder na te denken. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko passt de bal in één keer door. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 32%, FCBJ 68%.
eksplozija - FCBJ 4:0

49e minuut.
Smadga speelt de bal door. Pocrnja kopt de bal weg. Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FCBJ 5:0

56e minuut.
Ishtoyan probeert naar een medespeler te passen. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petrenko de bal. Petrenko schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Župančić neemt vlug de vrije trap. Ćirković rent richting de bal. Ćirković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petrenko de bal. Petrenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Divljanović onderschept slim de pass. Divljanović geeft de bal voor. Pintol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pintol geeft de bal voor. Leblond rent richting de bal. Leblond geeft een hoge lob. Turecki controleert de bal met de borst. Župančić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Halika speelt de bal door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan met een sublieme pass. Turecki rent richting de bal. Turecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ćirković kopt de bal weg. Pintol speelt de bal door. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FCBJ 6:0

81e minuut.
Ćirković met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicento bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Divljanović rent richting de bal. Divljanović speelt de bal door. Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol verovert de bal door een tackle van achteren. Pintol geeft de bal voor. Smadga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 28%, FCBJ 72%.
eksplozija - FCBJ 6:0