Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La Caverna Dello Scorpione
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7860
*_ANTARES_* NK Doljansk
4-1-2-1-2 est Tactiek stara1a
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Deranja rent richting de bal. Deranja passt de bal met de wreef. Baviera probeert naar een medespeler te passen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty haalt uit met een fantastische trap. Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bacelar met een sublieme pass. Mina kopt de bal weg. Hrman heeft problemen om de bal te vangen. Farneti is nu in balbezit. Farneti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ruggiu kopt de bal weg. Daar is Deranja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casavola geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap. Debota bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - NK Doljansk 1:0

20e minuut.
Farneti rent richting de bal. Saltaformaggio is nu in balbezit. Farneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio rent richting de bal. Saltaformaggio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Manev rent richting de bal. Manev geeft een lange en hoge pass. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Bacelar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Saltaformaggio passt de bal zonder na te denken. Farneti is nu in balbezit. Kułaga is nu in balbezit. Farneti verovert de bal door een tackle van achteren. Farneti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki speelt de bal door. Pertini onderschept slim de pass. Faty rent richting de bal. Faty haalt uit met een fantastische trap. Bacelar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gosztonyi geeft de bal voor. Farneti kopt de bal weg. Daar is Kułaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nazario speelt de bal door. Mina speelt de bal door. Kułaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Saltaformaggio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 53%, NK Doljansk 47%.
*_ANTARES_* - NK Doljansk 1:0

46e minuut.
Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev geeft de bal voor. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*_ANTARES_* - NK Doljansk 1:1

47e minuut.
Ruggiu met een sublieme pass. Saltaformaggio heeft problemen om de bal te vangen. Saltaformaggio passt de bal zonder na te denken. Farneti is nu in balbezit. Farneti draait met de bal, schiet en ... Debota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Manev rent richting de bal. Baviera rent richting de bal. Baviera geeft een hoge lob. Hrman kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gosztonyi onderschept slim de pass. Faty is nu in balbezit. Gosztonyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Faty neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - NK Doljansk 1:2

61e minuut.
Doeltrap. Debota met een harde bal richting middenveld. Deranja kopt de bal weg. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap. Bacelar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Daar is Manev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manev probeert naar een medespeler te passen. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ... Bacelar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - NK Doljansk 1:3

80e minuut.
Deranja kopt de bal weg. Pertini rent richting de bal. Pertini geeft de bal voor. Farneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farneti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Wierzbicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Manev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manev geeft de bal voor. Faty springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 55%, NK Doljansk 45%.
*_ANTARES_* - NK Doljansk 1:3