Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC LG UNITED Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4859
FC LG UNITED Hololive FC
ls01 Tactiek Aqua
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 36.3
very good Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Nastula geeft een lange en hoge pass. Pradas rent richting de bal. Pradas geeft een hoge lob. Valo is nu in balbezit. Valo schiet op doel. Truşcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski passt de bal met de wreef. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman geeft de bal voor. Przerada krijgt zijn hoofd ertegen. Truşcă bokst de bal weg.

12e minuut.
Dąbkowski met een sublieme pass. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman passt de bal met de wreef. Valo rent richting de bal. Valo draait met de bal, schiet en ... Truşcă bokst de bal weg.

20e minuut.
Scutaru met een snelle inworp. Strzykalski is nu in balbezit. Strzykalski geeft een hoge lob. Arnaut krijgt zijn hoofd ertegen. Gajowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Hololive FC 0:1

30e minuut.
Tampe is nu in balbezit. Tampe geeft een lange en hoge pass. Arnaut kopt de bal weg. Cutiño rent richting de bal. Cutiño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Strzykalski speelt de bal door. Daar is Pailamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pailamilla de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ataman met een sublieme pass. Valo is nu in balbezit. Pailamilla rent richting de bal. Valo verovert de bal door een tackle van achteren. Valo schiet op doel. Truşcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ataman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valo is nu in balbezit. Valo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LG UNITED - Hololive FC 1:1

39e minuut.
Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobó rent richting de bal. Valo onderschept slim de pass. Valo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Hololive FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 44%, Hololive FC 56%.
FC LG UNITED - Hololive FC 2:1

53e minuut.
Rasmussen geeft de bal voor. Przerada probeert de bal aan de voet te houden. Ataman speelt de bal door. Valo is nu in balbezit. Valo schiet op doel. Truşcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Cutiño de bal. Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski speelt de bal door. Daar is Valo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik passt de bal met de wreef. Valo is nu in balbezit. Valo haalt uit met een fantastische trap. Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Hololive FC 3:1

61e minuut.
Przerada rent richting de bal. Met opzet legt Arnaut zijn tegenspeler op de grond. Przerada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dąbkowski met een snel genomen vrije trap. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valo passt de bal met de wreef. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pradas onderschept slim de pass. Pradas met een sublieme pass. Przerada probeert naar een medespeler te passen. Valo rent richting de bal. Valo draait met de bal, schiet en ... Truşcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ataman probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik passt de bal zonder na te denken. Valo is nu in balbezit. Valo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Truşcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ataman rent richting de bal. Ataman passt de bal in één keer door. Rasmussen is nu in balbezit. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Piosik met een sublieme pass. Klungelig pakt Pradas de bal. Pradas geeft de bal voor. Valo is nu in balbezit. Valo haalt uit met een fantastische trap. Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ataman zal de hoekschop nemen. Valo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 28%, Hololive FC 72%.
FC LG UNITED - Hololive FC 3:1