Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Honeycomb City Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2852
Honeycomb City ZKS Siwy Norwida 1992
4-4-2 defend Tactiek Ekstraklasa
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten adequate
good Passen excellent
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Zouvanis geeft een hoge lob. Hamid kopt de bal weg. Inworp. Zouvanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schipor geeft de bal voor. Leventis bokst de bal weg. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - ZKS Siwy Norwida 1992 0:1

13e minuut.
Yehiel passt de bal in één keer door. Lacroce bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacroce passt de bal in één keer door. Losapio rent richting de bal. Losapio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yehiel passt de bal in één keer door. Lacroce is nu in balbezit. Zouvanis is nu in balbezit. Lacroce verovert de bal door een tackle van achteren. Lacroce geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schuld bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan onderschept slim de pass. Iwan geeft een hoge lob. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bruderek passt de bal in één keer door. Walewski heeft problemen om de bal te vangen. Walewski passt de bal in één keer door. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - ZKS Siwy Norwida 1992 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 59%, ZKS Siwy Norwida 1992 41%.
Honeycomb City - ZKS Siwy Norwida 1992 0:2

47e minuut.
Zouvanis probeert naar een medespeler te passen. Hobai met een sublieme pass. Bulidža controleert de bal met de borst. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel probeert naar een medespeler te passen. Lacroce met een sublieme pass. Losapio rent richting de bal. Losapio draait met de bal, schiet en ... Tuhovčák bokst de bal weg.

66e minuut.
Inworp. Montero komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiacz komt het veld opgelopen. Szaranowicz komt het veld opgelopen. Somoš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 52%, ZKS Siwy Norwida 1992 48%.
Honeycomb City - ZKS Siwy Norwida 1992 0:2