Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Naród Legnicki Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2209
FC Naród Legnicki Mazowsze Płock
343 dla att Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Savón geeft de bal voor. Daar is Gmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski draait met de bal, schiet en ... Kniaź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 0:1

3e minuut.
Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski begaat een overtreding. Opolski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jańczyk met de inworp. Fuser probeert naar een medespeler te passen. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lacoste is nu in balbezit. Lacoste passt de bal zonder na te denken. Znaczko onderschept slim de pass. Klungelig pakt Savón de bal. Savón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Znaczko geeft de bal voor. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Jańczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Opolski de bal. Opolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ceará geeft een lange en hoge pass. Opolski met een sublieme pass. Fuser met een sublieme pass. Savón is nu in balbezit. Savón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ceará geeft de bal voor. Savón kopt de bal weg. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel. Kniaź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lacoste passt de bal met de wreef. Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón onderschept slim de pass. Savón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 0:2

45e minuut.
Opolski passt de bal in één keer door. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk met een sublieme pass. Lacoste rent richting de bal. Lacoste passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Savón is nu in balbezit. Savón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 60%, Mazowsze Płock 40%.
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 0:3

55e minuut.
Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulca is nu in balbezit. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 1:3

61e minuut.
Inworp. Padrón komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lacoste kopt de bal weg. Savón is nu in balbezit. Gaiducenco begaat een overtreding. Savón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lacoste neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Iwanicki speelt de bal door. Klungelig pakt Centeno de bal. Iwanicki met een sublieme pass. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap. Rojão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Avila komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jalle onderschept slim de pass. Jalle speelt de bal door. Gmiński geeft een hoge lob. Jańczyk geeft de bal voor. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 1:4

72e minuut.
Sinagov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Znaczko passt de bal zonder na te denken. Jalle is nu in balbezit. Jalle met een sublieme pass. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Savón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuser is nu in balbezit. Fuser passt de bal met de wreef. Savón is nu in balbezit. Savón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 52%, Mazowsze Płock 48%.
FC Naród Legnicki - Mazowsze Płock 1:5