Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc chmurka Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5168
Fc chmurka Runegeret
najnowsza Tactiek peligro 2.0
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
36.4 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten solid
adequate Passen very good
adequate Verdedigen outstanding


4e minuut.
Lobató met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Szlagor is nu in balbezit. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gregowski heeft problemen om de bal te vangen. Seguel rent richting de bal. Seguel speelt de bal door. Tveter rent richting de bal. Tveter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gregowski rent richting de bal. Lobató onderschept slim de pass. Lobató geeft een hoge lob. Tveter is nu in balbezit. Tveter draait met de bal, schiet en ... Małocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Perraud speelt de bal door. Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne geeft een lange en hoge pass. Tveter is nu in balbezit. Tveter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Duchêne is nu in balbezit. Duchêne geeft de bal voor. Gazda heeft problemen om de bal te vangen. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Šuput kopt de bal weg. Daar is Perraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perraud passt de bal met de wreef. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. Małocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lobató verovert de bal door een tackle van achteren. Lobató geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cieciura de bal. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Runegeret 0:1

20e minuut.
Perraud passt de bal met de wreef. Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne speelt de bal door. Tveter is nu in balbezit. Tveter draait met de bal, schiet en ... Małocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cieciura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter rent richting de bal. Tveter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Paluszkiewicz rent richting de bal. Šuput onderschept slim de pass. Šuput passt de bal met de wreef. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hollevoet met een sublieme pass. Jaskółka is nu in balbezit. Tveter onderschept slim de pass. Tveter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Runegeret 0:2

33e minuut.
Duchêne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gazda de bal. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Runegeret 0:3

37e minuut.
Szlagor rent richting de bal. Catinca onderschept slim de pass. Cieciura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cieciura moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cieciura schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Duchêne is nu in balbezit. Duchêne speelt de bal door. Perraud met een sublieme pass. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gregowski is nu in balbezit. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet geeft een hoge lob. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ... Małocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 79%, Runegeret 21%.
Fc chmurka - Runegeret 0:3

54e minuut.
Szlagor met de inworp. Daar is Marinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinković probeert naar een medespeler te passen. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne draait met de bal, schiet en ... Małocha bokst de bal weg. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Runegeret 0:4

56e minuut.
Lobató is nu in balbezit. Lobató geeft de bal voor. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Runegeret 0:5

61e minuut.
Duchêne rent richting de bal. Duchêne met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Runegeret 0:6

71e minuut.
Gazda rent richting de bal. Seguel verovert de bal door een tackle van achteren. Seguel speelt de bal door. Klungelig pakt Tveter de bal. Tveter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lobató probeert naar een medespeler te passen. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput passt de bal met de wreef. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter schiet op doel. Małocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Marinković probeert naar een medespeler te passen. Duchêne rent richting de bal. Duchêne passt de bal in één keer door. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 67%, Runegeret 33%.
Fc chmurka - Runegeret 0:6