Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Mladosť Myjava Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7214
FK Mladosť Myjava Ice Shards
Votrubek Tactiek giga defensive
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 28.4
very good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Damhus speelt de bal door. Halilaj rent richting de bal. Halilaj met een sublieme pass. Shima is nu in balbezit. Shima haalt uit met een fantastische trap. Tyburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Nokhrin kopt de bal weg. Linowski rent richting de bal. Linowski passt de bal met de wreef. Mezei rent richting de bal. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kase met de inworp. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 1:0

9e minuut.
Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski met een sublieme pass. Mezei heeft problemen om de bal te vangen. Mezei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 2:0

10e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Gërbeshi rent richting de bal. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei schiet op doel. Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 3:0

12e minuut.
Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei passt de bal in één keer door. Isufi is nu in balbezit. Linowski verovert de bal door een tackle van achteren. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Devaja is nu in balbezit. Devaja geeft de bal voor. Mezei geeft een lange en hoge pass. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 4:0

25e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Opolski rent richting de bal. Mezei rent richting de bal. Linowski rent richting de bal. Linowski draait met de bal, schiet en ... Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 5:0

35e minuut.
Nokhrin kopt de bal weg. Linowski probeert de bal met de borst te controleren. Linowski probeert naar een medespeler te passen. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski passt de bal in één keer door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladosť Myjava 35%, Ice Shards 65%.
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 5:0

46e minuut.
Mezei onderschept slim de pass. Mezei passt de bal met de wreef. Linowski rent richting de bal. Linowski draait met de bal, schiet en ... Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 6:0

53e minuut.
Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin geeft de bal voor. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 7:0

57e minuut.
Linowski is nu in balbezit. Mezei rent richting de bal. Opolski speelt de bal door. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 8:0

67e minuut.
Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski schiet op doel. Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 9:0

77e minuut.
Opolski passt de bal met de wreef. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaja rent richting de bal. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Devaja geeft de bal voor. Inworp. Kase met de inworp. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 10:0

85e minuut.
Mezei rent richting de bal. Rushiti onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opolski. Opolski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Linowski passt de bal in één keer door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërbeshi onderschept slim de pass. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladosť Myjava 44%, Ice Shards 56%.
FK Mladosť Myjava - Ice Shards 11:0